HTML

Csak hogy ezt is tudd!

Csak hogy tudd!

Friss topikok

  • Géza Fispán: Ennek a sok baromságnak az alátámasztására nem kéne holmi forrás ? :) Mert így a te agyszüleményed... (2017.02.16. 09:45) NÉVTELEN XVII.
  • Fejedelem Árpád: @Bagossy Lajos: Uram, on az egyik tipikus peldaja a "probalja mosni mocskos kezet" Zsidonak. Akit... (2016.01.06. 20:37) A zsidók története
  • vomit: "Életét két dolog irányítja, felelősség zsidó vallása, illetve zsidó népe iránt." ezek a pszichop... (2013.07.15. 14:29) Kinek fizetjük az államadósságot.
  • skymiller: George Mendel, valójában Georges Mandel, született Louis George Rothschild. Clemenceau belügyminis... (2013.05.12. 13:45) Proletár mint haszonállat.
  • kissspeter53: @Max val Birca: Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi. Mint ahogy Gibran mondta: A... (2012.06.15. 15:00) NÉVTELEN

Linkblog

NÉVTELEN

2011.05.16. 16:48 kissspeter53

Motto: Talmud Sofa, 35. b lap: Ez az alapja Simon rabbinak: Irva vagyon (Iz. 33, 12): A nemzetek (gojim) mésszé fognak égettetni. És Jehuda rabbi mondá: Éppúgy mint a mész ; miként a mésznek nincs más rendeltetése, mint hogy elégessék, épúgy a világi népeknek sincs más sorsuk mint az elégetés.
    Abhoda Zarah /25b/: A Gojok legjobbjait öldd meg.
Hogyan írtsunk Keresztényeket.
Előszőr a zsidó üldözésekről: Ágoston /Augstein/ Péter (zsidó népbiztos az 1919-es bolsevizmusban) azt írta "A zsidók utja" című könyvében:.." A középkori zsidóüldözések nem annyira vallási, hanem javarészt a népjólét okából folytatott gazdasági harcok, a kereskedelmi tisztesség hiánya, csalás és más effélék miatti üldözések voltak. Nem szabad szem előltévesztenünk, hogy sok üldözés amelyet egyszerűen zsidóüldözésnek neveztek, nem zsidóüldözés volt, hanem uzsoraüldözés.   
Ma Magyarországon minden ember a csecsemőtől a legidősebbig mindenki 1800000 forinttal tartozik két zsidó családnak, a Rotschildoknak és a Warburgoknak. Már az 1900-as évek elején a Rothschildok bírtokolták a világ vagyonának felét, éa azóta volt két olyan nagy üzleti vállalkozásuk mint az I és a II. világháború. A két család befolyásáról Magyarország sorsában elég egy példa hogy a Trianoni béketárgyalásokon Wilson USA elnök tanácsadója Paul Warburg volt, a német császár tanácsadója és a német titkosszolgálat vezetője Max Warburg az előbbi testvére, míg a francia elnök tanácsadója George Mendel volt aki született mint Jeroboam Rothschild. Az adósságunk évi törlesztése a költségvetés felét teszi ki. Hogy ez zavarmentes legyen azt bérenceiken keresztül érik el. A mai magyar politikai elit is az ő nevelésük. Göncz Árpádot / volt besugó aki jelentéseket írt a kommunista pártnak a 47-es választások idején a Kisgazda Párt vezetőiről, lánya 2004-ben Esélyegyenlőségi miniszter lett/felkérik hogy legyen a leendő köztársaság elnöke, de a FIDESZ csak március 30.-án az SZDSZ NOV. 30.-án alakul meg.   
Magyarországi rendszerváltók: Sólyom LászlóAlkotmánybíróság volt elnöke, jelenleg köztársasági elnök, Kun /Kohn/ Béla unokája. MSZP: Horn Gyula volt Ávos akit ki is tüntettek mert 56-ban a Nyugati Pályaudvarnál és Csepelen lőtte a munkásokat, Medgyessy Péter volt besugó, ő volt az egyike aki bevitte Magyarországot a Valutaalapba. Kökény Mihály, nagyapja Varga /Weiszfeld/ Jenő a 1919-es kömmün népbiztosa, Sztalin gazdasági tanácsadója  és 1943-ban 830000 magyart ajánlott fel Sztalinnak élő jóvátételként. Gyurcsány Ferenc, Apró /Apfelbaum/ Antal unokáját vette feleségűl. FIDESZ/ Aczél György kommunista és Soros György kapitalista pártja, mivel ők választották ki és taníttaták őket/: Orbán Viktor, /apja kommunista pártitkár, nagyapja 56-ban lőtte a felkelőket és ezért ki is tüntették/ 1989-Orbán Viktor Oxford-ban a Pernbroke College-ben angol liberalizmus történetét és filozófiáját tanulja. Előtte 1987-től a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében dolgozott, majd a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa lett.   Szájer József   Szájer József Oxford Egyetemen /Balliol Collage/ tanul, majd Michigan egyetem kutató munka, jelenleg Uniós képviselő, Áder János: az MSZMP központi bizottságánál dolgozott.  A FIDESZ a Bibó szakkolégiumban alakult, amelynek vezetője a későbbi kancelláriaminiszter Stumpf István volt, aki a KISZ Központi Bizottságának titkáraként dolgozott, és veje Horváth Istvánnak, aki a kommunista belügyminiszter volt. SZDSZ: volt zsidó Ávósok és azok leszármazottjainak pártja, úgy mint Bauer család, Pető család. Demszky Gábor, Budapest Főpolgármestere egy évig rendszerváltás előtt USA-ban tartózkodott/ 1988-89 Columbia Egyetem/, börtönviselt ellenzékiként a kommunisták kiengedték, Magyar Bálint /zsidó/, 1848-as miniszternek Szemere Bertalannak a leszármazottja, aki míg a magyarok harcoltak addíg a zsidók emancipációját tartotta legfontosabbnak. Kisgazdapárt: Torgyán József, 56-os vérbíróságokon dolgozott. MIÉP: Csurka István: Aczél György korai felfedezettje, az ötvenes években ő jutatta be a Színművészeti Főiskolába, Csurka 56-ban besugó, ő vallott Angyal István ellen, amiért jutalmul megkapta annak lakását, pedig Angyalt akkor még ki sem végezték. SKINHEAD mozgalom. Szabó Albert mint vezető, akkor távozott az országból miután a Jeruzsálemi Rabbiképzőben készült fotók kerültek elő amelyek őt ábrázolták.
Tehát továbbra is egypárt rendszer maradt, csak átalakult uzsorakamat beszedő párttá. Bankáraink Csányi Sándor az OTP-től és Erdei Tamás az MKB-től a Rothschild családhoz jár szőlőt szüretelni. Milliárdosunk Demján Sándor pedig a TriGranit nemzetközi építőipari vállalat magyarországi vezetője, a cég főrészvényese pedig Nathaniel Rothschild. 2003-as 100 leggazdagabb ember közzül csak öt nem volt besugó.

A világ vezető állama az USA is az ő gyarmatuk mivel az állam a Rothschildoktól kölcsönzi a dollárt, az éves költségvetés fele adósságtörlesztésre megy, az állam adóssága mint az USA területén lévő minden érték háromszorosa /üzemek, földek, farmok, házak, hajók stb./ Ez 1913 de. 23-óta halmozódott fel miután a Rothschildok megszerezték a dollár kibocsátásának jogát. Ezt Paul Warburg és Jacob Schiff vitte véghez, aki egy rabbi fiaként a Rothschildék frankfurti házában látta meg a napvilágot.
1939.-ben   Emondson Economic Service Bulletin szerint 440 nem zsidó leggazdagabb amerikai család 25 milliárd $ felett rendelkezik, amíg néhány zsidó család 500 milliárd$ felett.   
Szakértők 1997-es becslése szerint  a Rothschild család közös vagyona eléri 491409 000 milliárd $-t. 1997-ben az USA-ban forgalomban  lévő pénz mennyisége 5200 milliárd $, az USA adóssága 5400 milliárd $,, az USA GDP-je 8030 milliárd $. 2004-ben egy év alatt 1300000 ember került a létminimum alá.

 A PÉNZ: Aminek ingyenes csereeszköznek kellene lennie, amit az államnak minimális pénzért kellene az embereknek a rendelkezésére bocsátania.  Ellenben manapság a a zsines papírpénzt minden állam a Rothschildoktól kölcsönzi uzsorára, cserébe az államok odaadják valós értékeiket, földjeiket, gyáraikat ingatlanjaikat. Annakidején a pénz ritka nemesfémből készűlt, előnye volt hogy hogy előállítása annyi munkába kerűlt, mintamennyi az értéke volt, hátránya hogy kevés volt belőle, így nem állt rendelkezésre elég a gazdaságban résztvevőknek. Az első igazi pénzgazdaságot a mongolok hozták létre Kínában Marco Polo idelyén, miszerint nyomtattak papírpénzt, amelyet mindenkinek kötelező volt elfogadnia fővesztés terhe mellett, de bárki szabadon bevállthatta aranyra és ezüstre. Az USA -ban Roosevelt tiltotta meg, hogy a központi bank a papírpénzt aranyra váltsák.  Az uzsorás bankárok ezt nem érhették volna el a tömeg segítsége nélkűl.
EMBER: Az embert a tudata teszi emberré, és különbözteti meg az állattól. Tudatában van hogy él, és ezért megakarja érteni a világot amiben létezik. Összhangra törekszik mint magával, az emberiséggel és a világmindenséggel. Megpróbál értékkel és mértékkel élni.
TÖMEG, Konzumidóták, proletárok, csőcselék: Kicsinyes, rosszindulatú, irigy. Képes feljelenteni proletár társát egy szál cigi miatt. Mindenkit irigyel akinek kicsivel is több van mint neki, de a hatalmas vagyonokat nem bírja felfogni, így gazdáit nem irigyli. Mindent tud olvasás és más információ szerzés nélkűl, gyűlöl minden nagyobb tudással vagy iskolai végzettséggel rendelkező embert, és örül azok bukásának .Gazdái a média segítségével bárkire rá tudják uszítani. Halálosan sértődékeny ha szembeállítják a tudatlanságával. Minden ami nem az övé az közös, és kötelező tönkretennie Az állati szinvonal alatt létezik, mert nincs az az állat amely nikotinnal, vagy alkohollal tudatosan mérgezné magát vagy gyermekeit. Pillanatnyi élvezetért képes feláldozni mindent. Kifejlődése:  Az egyenlőtlen gazdasági versenyben alulmaradt nem zsidó nemzetiségű kisiparosokból, illetve a földjeikről elűzött parasztok összezsúfolt tömege városok peremkerületeiben, akik lakótömbökben  élnek, teljesen kiszolgáltatva gazdáiknak, mind fűtés, víz és élelem tekintetében. Nincs tudata, sem emberi, sem nemzet. Ha lenne tudata, akkor tudná, hogy mint embernek vannak veleszületett jogai, úgy mint a szabad élethez, boldogsághoz és jóléthez. A proletároknak csak annyi joga van amennyit az állam, azaz a gazdái odalöknek neki, és amit bármikor vissza is vehetnek tőle. Nincsennek ünnepeik csak szabadnapjaik. A karácsony és a húsvét, ezek a földműveléshez és a természethez kötődnek, míg a proletároknak a pénzhez és bevásárláshoz.. Fő szabadnapjuk a május 1, de azt sem tudják hogy a gazdáik miért ünnepeltetik velük, de nem is érdeklik őket, csak az hogy van egy plussz szabadnapjuk amin tele szemetelhetik a környezetüket. Hiába különböző nyelven beszélnek, egyen kúltúrájuk van, ua. hamburgert eszik, ua úgy öltözködnek, ua zenét hallgatják és ua a tévéműsort nézik.
FORRADALOM: Mikor a nemzetközi zsidó uzsorások átveszik a közvetlen hatalmat a proletárok segítségével, a nemzeti elittől. Recept: Háborút robbantanak ki egy másik állammal, éheztetik a proletárokat, majd ráuszítják őket az emberekre, akiket kifosztanak és legyílkolnak. Persze gazdáik értékeikhez nem nyúlnak. Pl.: A párizsi kommün idején a proletárok kirabolták az egész várost, kivéve Alphonse Rothschild 145 házát. Majd beindúl a vérengzés, lenyakaznak, tarkónlőnek, deportálnak mindenkit akinek van egy kis tulajdona, vagy esze. Majd a fontosabb posztokba zsidók kerűlnek.
VALLÁS:Eredetileg nem volt más mint egy eszköz amivel az emberek megmagyarázták a körölöttük lévő világot. Mivel nem voltak meg a megfelelő techmikai és tudományos eszközeik a világ megértéséhez, példáúl miért kell fell mindig a nap, a vegetáció körforgása stb. Mivel ezeket ma tudjuk ezért az embereknek már nincs is szükségük reá, a proletárokat meg amúgy sem érdekli. Manapság a világ vezető vallásainak többsége a zsidó gyökerekkel rendelkezik, úgymint a zsidó a judeo-kereszténység és a judeo-iszlám, hisz mindegyik alapja a Tóra. Az egyistenhit nem zsidó találmány, hisz mind az Egyiptomiak, Indiaiak a sok istenüket egyetlen isten megnyílvánulásának tartják. A zsidók az egyistenhitet egy renegát egyiptomi pap segítségével vették fel akit Mozesnek hívtak, ami egyiptomi nyelven fiút jelent. /Az hogy ők azt tarják hogy Mosze neve vízből kimentettet jelent nem valós, mert ahhoz túl rövid, több fáraót is istenek fianak neveztek el pl.: Rámosze, görögösen Ramszesz: Ré fia, Tothmosze. Toth fia stb.Az újításúk az volt hogy a vallásukat kizárólagosságra, gyűlöletre, tömegmészérlásra alapozták. Ez a vallás alapozza meg világuralmi törekvéseiket.
ZSIDÓK: Az embert a nemzettudata teszi egy nemzet tagjává. Zsidót zsidóvá a tudata teszi azzá, miszerint a világegyetemet Jehova nekik adta, hogy uralják, a többi ember csak állat. Ma a nem hívő zsidókat is áthatja a felsőbbrendűség tudata. A zsidókat évszázadokon keresztűl a hitük tartotta meg a vallásukon, és a rabbik zsarnoksága. Két szent könyvük a Tóra és a Talmud. A Tóra tartalmazza a hősi mese-múltat, mert tény hogy az ókórban egyetlen birodalom sem tudott sem Salamonról, sem Dávidról, sem a prófétákról, sem Izrael államról. A Talmud pedig a vallási előírásokat. Manapság egy hithű zsidónak naponta 300 előírást kell betartania. A nevetséges az, hogy hitük szerint Jehova Ábrahám leszármazottainak adta a földet, valóságban a zsidók 90 %-a genetikailag nem zsidó, hanem kaukázusi, kazár eredetű. Annakidején a a kazár birodalom a Bizánci és az Arabbirodalom közzé ékelődött. Ha a kereszténységet választják akkor a bizánci császár vazallusa lett volna, ha az iszlámot, akkor a bagdadi kalifáé. Ezért a kán a zsidó vallást választotta, és zsinagógákat és vallási iskolákat alapítottak. Ettől kezdve a rabbik terelték őket tovább, és Oroszországon, és Lengyelországon keresztűl elárasztották a világot.
OSZDD MEG ÉS URALKODJ ELV: Felosztani és egymásnak ugrasztani az emberiséget. Katólikus- Református, jobboldali-baloldali, keresztény-ateista, fiatal-öreg, gazdag-szegény, demokrata-republikánus, észak-dél.

1.   Háborús áldozatok: US polgárháború 600000, I VH. 8.5 millió katona, 10 millió civil. II.VH. 20 millió katona, 25 milli civil, szovjet áldozat 45 millió.                                                                                       
1.    Roma keresztény üldözés: Néro felesége Poppea zsidó, és felvette a zsidó vallást,és kegyelt szinésze Alitrus zsidó.   A rómaiak tisztelték más népek isteneit,. sőt még az ismeretlen isteneknek is emeltek templomot, vallási türelmetlenség csak a zsidókban volt, pláne egy másik szakadár zsidó szekta iránt. A katólikus egyház, melyet Pál egy keresztényüldöző zsidó rabbi korábbi nevén Saul alapított, mire hatalomra került, a kereszténység már a tórai alapokon nyugodott és Jézus és az apostolok szeretete helyet, már a zsidó próféták gyűlölete hatotta át. Az az érv hogy a rómaiak azért üldözték a keresztényeket mert nem ismerték el a császár istenségét azért hamis mert akkor a rómaiaknak a zsidókkal kellet volna kezdeniük, mert ők többször is fellázadtak a hatalmuk ellen.
37. Zsidó háború, Vespasinus császár, miután elfoglalták Jeruzsálemet, annak környékét, személyes bírtokának tekintette. Rómában abban az időben legalább 8000 zsidó élt, saját kerületük volt. A birodalomban előjogokat kaptak. Zsidó rabszolgakereskedők követték a római légiókat. A mai Izraelben nem tilos a nemzsidók aádsvétele, mert nem számítanak embernek, hanem csak állatnak.. Johanan ben Zakkai zsidó rabbi annyira Vespazius kenvence volt, hogy bármit kérhetett tőle. Zakkai azt kérte hogy zsidó vallási iskolát alapíthasson, amit meg is tett Jabneh-ben. Gamaliel rabbi idején az elidegenesedés keresztények és zsidók között végleges lett. Dimitianus idején megnőtt a bizalmatlanság a zsidók ellen, ez a gazdasági befolyásuknak volt köszönhető. A császár ezért elrendelte a zsidó törvények megvizsgálását, hogy azok nem veszélyesek-e az államra. Az ellenérzés a zsidók ellen még jobban nőt, mivel azok a Pártusokat támogatták a rómaiak ellen. Mikor a rómaiak győztek a Parthusok felett, érmét is adtak ki, mint egy újabb győzelem a zsidók felett. A Parthus birodalomban a zsidóknak előkelő helyük volt, volt olyan hivatalnok aki a király után negyedik volt a rangsorban. Rabbi Abba Rab a Misnát is átvitte Babilonba és vallási iskolát alapított, amelynek hamarosan 1200 tanulója lett. Miután a zoroaszter Szasszanidák kerültek hatalomra, ők kizárták a zsidókat a hatalomból.
DIO CASSIUS. Második századbeli római történész. Leírja a kegyetlen zsidó felkelést a római birodalom ellen amely a birodalom hanyatlásának a kezdetét jelentette.
"A zsidók mind a rómaiakat mind a görögöket elpusztították. Megették áldozataik húsát, beleikből öveket csináltak és vérükkel kenték be magukat... Egészében Cyrenen 220 ezer ember pusztult el, Cipruson pedig 240 ezer, ezért nem teheti ma zsidó a lábát Ciprus földjére." [Római történelem].

312. Costantin császár megtíltja a zsidóknak hogy keresztény rabszolgát tartsanak.
400. Körül Rabbi Acshi összegyűjti  a Misna hagyományokat és megalkotja a Talmudot Babilonban. Mást hithű zsidónak nem szabad tanulmányozni, mert az istentelenség. Ez a gyűjtemény azóta fal a zsidók és a valóság és a többi ember között. Ez határozza meg a zsidók gondolkodását, és napirendjét. Egy ortodox zsidónak naponta 300 vallási előírást kell betartania. Idézeteket lássd a végén.
465. Vannes-i Concil megtíltja a papságnak hogy hogy részt vegyenek zsidó banktevékenységben.
499. A Babiloni Talmudot befejezték.
608. Antiochai zsidók felkeltek keresztény szomszédaik ellen és elpusztították őket, előtte Caeserában tették ezt Justitianus idején, Stephanus a kormányzó megakarta akadályozni, ezért őt is felkoncolták. 614-ben a perzsák benyomultak Palesztinába és szabadkezet adtak a zsidóknak, akik csak Jeruzsálemben 9000 keresztényt öltek meg, és lerombolták templomaikat. Ezt Rev. M .Malbert állította a „ Hebrew Christian Allience Quarterly” 1921 áprilisi számában.
628. I. Dagobert frank uralkodó kiűzte a zsidókat. További kiűzések: 250 Karthágó;415 Alexandria; 554 Clement; 642; Spanyolok; 855 Itália;876 Sens; 1012 Mayance; 1181 Franciaország; 1290 Anglia; 1306 Francia; 1348 Svájc; 1349 Hielborn; 1349 Magyarország; 1388 Strassburg; 1394; Németország, Franciaország; 1422 Ausztria;1424 Frioburg, Zurich; 1426 Köln; 1432 Savory, 1438 Mainz;1439 Augsburg; 1446 Bajorország; 1453 Breslau;1454 Wurzburg, 1485 Vicenza,1492 Spanyol,1495 Litvánia; 1497 Portugál; 1499 Németország;1514 Strasburg; 1519 Regensburg; 1561 Prága; 1567 Wurzburg; 1569 Pápai állam;1582 Hollandia, 1593 Brandenburg;1597 Cremona, Pavia, Lodi; 1614 Frankfurt;1615 Worms, 1619 Kiev;1649 Ukrajna; 1656Litvánia; 1670 Bécs,1712 Sandomir; 1727 Oroszország; 1744 Livonia, Cseh; 1761 Bordeux; 1775 Warsó; 1749 Alace,1804 Oroszország; 1820 Bréme, 1843 Poroszország, Oroszország, Ausztria stb.
1070. Hóditó Vilmossal megérkeznek a zsidók is Rouen-ből Britanniába, Wiliam of Malmesbury szerint.
1119.   Templomos lovagrend megalakul. Jeruzsálem elfoglalása után ők kapják meg a templomhegyet, ezzel kivívják a Sion Pásztorai zsidó keresztény szekta haragját amely szintén megakarta szerezni a helyet. Sion Pásztorai úgy tartják hogy Jézus nem halt meg hanem Mária Magdalénával Galliába ment és tőle származott a Meroving  dinasztia. A lényeg hogy jelentős uzsora és bank tevékenységet folytattak és amikor a Templomiosok is kiépítették bankhálózatukat hatalmas konkurenciát okoztak nekik ezért le akartak számolni velük. Az alkalom IV. "Szép" Fülöp francia király uralkodásával jött el aki állandó pénzzavarral küszködött, és ezért pogromot akart rendezni a Sion Pásztorai ellen hogy elkobozza vagyonukat. De Fülöp kancellárja Guillaume de Nogaret, aki zsidó felesége révén kapcsolata volt a Sion Pásztoraival, rábeszélte hogy a Templomos rendet oszlassa fel. 1314. marc.18.-án Jacguesde Molay-t a nagymestert, Geoffroy de Gonnewille-t, Geoffroy de Charnay-t és Hugue de Pairand-t kivégezték. Halála előtt a nagymester megjósolta hogy a király, a pápa és Nogaret egy éven belül követni fogja.  37 nappal később a pápa meghal bélmérgezésben, 8 hónappal később a királyt halva találják vadászaton, Nogaret-t pedig leszúrják. Sion Pásztoraié a bankrendszer és megszabadultak a kellemetlen tanuktól is.
1130. A londoni zsidókat megbüntették 2000 fontra, mert megöltek egy beteg embert.
1144. 12 éves gyerek holttestét találták meg Norwichban, keresztrefeszítés nyomaival, a zsidó húsvét idején.
1160. Gloucester: Harold nevezetű keresztény gyerek holttestét találták meg a folyóban, keresztrefeszítés nyomaival.
1171. Zsidó húsvétkor keresztény gyerek kivérzett holttestét találták meg a folyóban keresztrefeszytés nyomaival a franciaoörszági Bloisban. 31 zsidót égettek meg.
1179. Zsidókat végeztek ki Boppard és környékén, mert keresztény nő holttestét találták a Rhine partján.
1180. Fülöp Ágost francia király fejpénzt szed a zsidóktól, 15000 ezüstmárkát, és minden uzsoraadósság érvénytelen, kivéve ha a zsidók %-t adnak belőle neki.
1179.Pontoise: Richard nevezetű keresztény gyerek , megkínzott, feláldozott, kivérzett holttestét találták. Az esetet Philip Augustus káplán és historikus, és Rigord and Guillaume l’Armorician  igazolták ezt.
1181. St. Edmunds Zsidó húsvétkor Robert nevezetű keresztény gyerek feláldozott holttestét találták.
1189.09.03 Angliában a zsidók királyok módjára éltek, Londonban 24 palotájuk is volt Ezek az állapotok Oroszlánszivű Rihárd koronázásakor változott meg. A zsidók aranyba öltözve, mentek a kiuzsorázott nép közzé arannyal megrakodva a királyt köszönteni. A nép fellázadt ellenük, és rájuk gyújtották előkelő házaikat. Yorkban bevetették magukat az erődbe, amikor látták hogy nincs menekvés magukra gyújtották azt. Richard a menlevelet adott Isaac fil Joce-nek , a londoni zsidók főnökének, és embereinek..
1192. Winchester: Keresztény gyereket feláldoztak.
1192. Braisne: Keresztény gyerek feláldozva, Philip August tanúsítja.
1194. A londoni zsidók váltságot fizettek a királynak, a listán 3 „püspök” vagyis rabbi szerepelt.
1199.III. Innocent pápa kiadta a Constitutio Judaeorum amely védte a zsidókat. Ezt 1235-ben IX. Gergely megerősítette.
1222.   Arany Bulla: "pénzváltók. Kamaraispánok, sókamarások és vámosok orzságbeli nemesek legyenek. Izmaeliták és zsidók ne legyenek."   
1232. Winchester: Keresztény gyerek feláldozva.
1233.   Montpellierben /nagy zsidó közösség élt a városban/ zsidó feljelentésre elégetik Majmonides összes írását, mert a Talmudot filozófiai alapon akarta megmagyarázni. Az életét úgy tudta megmenteni a feldühödött rabbiktól hogy Egyiptomba menekült. Narbonne-ban 300 zsidó család élt.
1235. Norwich: Zsidók elraboltak egy 12 éves gyereket, és elrejtették hogy feláldozzák. /Haydn Dictionary of Dates/
1238. Öt gyerek megölve, zsidók bevallották hogy a vérük kellett áldozat céljára. II Frigyes felmentette őket a vád alól.
1244. Párizsban 24 szekér Talmudot égettek el.
1244. Londonban halott gyereket találtak, testén sebekkel, amiről egy kikeresztelkedett zsidó azt állította, hogy héber betük. A testet nagy pompával temették el a Szent Pál katedrálisban, a zsidókat peig 60000 márkára büntették.
1245.IV. Innocent pápa kiadott egy Bullát az ellen a vád ellen hojgy na zsidk kersztény gyereket áldoznak fel. V. Márton pápa is adott ki bullát amiben védelmébe vette a zsidókat.
1247.Valresa, Franciaország:  Húsvét előtt egy kétéves kislány holttestét találták meg sebekkel a fején és a karjain, zsidók elismerték hogy ők vették a vérét rituális célokra.
1250. Saragossa: Feláldozott fiu holttestét találták..
1251.   IV. Béla király a tatárdúlás után rá van utalva minden anyagi forrásra ezért a magyarországi zsidóknak kiváltságlevelet ad amely új jogokat és gazdasági kiváltságokat ad nekik és engedi hogy uzsorakamatotszedjenek 190 %-os kamatra.
1253. Franciaországból kiűzik a zsidókat, mert nem engedelmeskednek a francia törvényeknek.
1255. Lincoln: Hugh neveztű keresztény gyereket loptak el, és áldoztak fel a zsidók. A holttestet a gyerek anyja találta meg egy Joppin nevezetű kútjában.. 91 zsidót vettek őrízetbe, 18-at felakasztottak.. Az ugyet III. Henry király személyes utasítására vizsgálták át az ügyet.
1257. London: Keresztény gyereket feláldoztak.
1261. Pforzheim, Baden: Egy öreg nő eladta 7 éves gyerekét a zsidóknak, akik kivéreztették, keresztrefeszítették, majd a folyóba dobták. Számos zsidót kivégeztek, kettő öngyilkos lett.
1262. Népi lázadás tört ki a zsidók ellen Angliában, kb. 700-at öltek meg. Uzsora lenullázva.
1272. I. Edward lett Anglia királya, és elrendelte hogy a zsidók adják fel uzsora tevékenységüket, és engedjék el az adósságukat mind zsidók és keresztények felé.
1275. A angol parlament törvényben tíltotta meg a zsidóknak az uzsoraszedést, de megengedte nekik hogy házat és földet vegyenek és kereskedést folytassanak.
1276. London keresztény gyerek feláldozva.
1278. 293 zsidót akasztottak fel pézhamísításért Angliában. Később megbosszúlták, ők akasztattak fel tucatjával angolokat naponta az 1800-as években font hamísításért. III. György uralkodása idején 72000 embert akasztottak fel.
1279. Northamptomi zsidókat vittek Londonba azzal a váddal hogy megöltek egy fiut, ló után kötötték őket, majd mind felakasztották.
1286. Oberwesel. Werner nevezetű keresztény gyerek holttestét találták meg a Rhine folyóban. Zsidó húsvét idején három napig kinozták, lábánálfogva felakasztották, és kivéreztették.
1287. Berne. Rudolfnak nevezett keresztény gyereket áldoztak fel zsidó húsvétkor egy Matler nevezetű gazdag zsidó házában. Számos zsidót kivégeztek.
1288.Troyes, Franciaország. 13 zsidót égettek meg, mert fel akartak áldozni egy keresztény gyereket.
1290. I. Edward angol király kitiltja a zsidókat, jelzálogokat eltörlik, el kellett adniuk birtokaikat. Előzményként keresztény gyerek feláldozott holttestét találták meg Oxfordban, ekkor ért vléget az angolok toleranciája.
1296. IX. Lajos francia király hogy minden zsidó sárga jelet viseljen a ruháján.
1298. Németbirodalomban gyerekgyílkosság vádja miatt üldözik a zsidókat, azok Ausztriába költöznek. I. Albert  kényszerítette a városokat hogy befogadják a zsidókat.
1306. IV. Fülöp francia király kiutasítja a zsidókat az országból. 1360-ban visszamehettek az országba, úgy hogy uzsorát is szedhettek 80%-os kamatra, de VI. Károly megint kiűzte őket az országból.
1350. Kasztíliában  X. Alfonz idején a zsidók aranykorúkat élték, úgy mint Don Pedro alatt is . Ennek halála után, szigorító intézkedéseket hoztak ellenük: nem uzsorázhattak, nem vehettek fel spanyol nevet és megkülönböztető jelet kellett viselniük. A század második felében vádak a zsidók ellen, hogy keresztény gyerekeket áldoznak fel húsvétkor.
1358.    Francia parasztháború.
Spanyolországban a zsidók utat nyitottak Dzsebel at Tarik szaracénjainak, és nagy vérengzést csaptak a keresztények között.
1365.Nagy Lajos magyar király kiutasítja a zsidókat Magyarországról.
1391. Sevillában felkelés a zsidók ellen, amit csak a királyi cspatok tudtak elnyomni, /biztos az uzsora miatt/, majd 3 hónap múlva megint, ekkor a zsidókat eladták rabszolgának a mohamedánoknak, két zsinagógát pedig keresztény templommá alakírottak. Sok zsidót keresztény vallásra térítettek, akik közzűl sok karriret futott be az egyházon belül. Pl.: Solomon Levi Burgusból aki Sevilla püspöke lett, más Joshua Lorqui aki XIII. Benedek orvosa lett. Benedek Tortosában vitát rendezett a Talmudról, melyen 16 előkelő rabbi vett részt és 15 hónapig tartott. Végül Benedek bullát adott ki, melyben megtíltotta aTalmud olvasását annak Jézus gyalázó részei miatt.  
1436.   Zsigmond király új jogokat ad a zsidóknak és megengedik nekik az évi 106 %-os uzsorakamatot.   
1453.   KONSTANTINÁPOLY ELFOGLALÁSA   Azért döntő jelentőségű mert ez indította meg európában a szellem, tudomány, és pénzforgalom hatalmas fejlődését.  Mégpedig azért mert keleten Japánban, Kínában, Indiában, Törökországban beállt egyfajta kasztrendszer, ahol a társadalom  feloszlott földbírtokos, papi, kézműves, földműves osztályokra, az államok alapja a föld volt, és az uralkodó rétegek minden igényüket ki tudták elégíteni. Európában más volt a helyzet mert Európában nem termettek egzotikus fűszerek, és mivel dél-keleten a török, észak-keleten pedig a tunya pravoszláv szellemiségű oroszok lezárták a selyemutat. Így más utat kellet találni a fűszerek beszerzésére, ez pedig nyugat felé az óceánon át volt lehetséges.  Ez pedig kikényszerítette a tudomány fejlődését, fejlődnie kellett a csillagászatnak /navigáció amely felborította az egyházáltal képviselt földcentrikus világképet/, hajóépítésnek, földrajznak, a behozott gyarmati nyesanyagok miatt a feldolgozóiparnak. Mindezt hogy pénzelni tudják fejlődnie kellett a pénz és hitelrendszernek, ez pedig a zsidóság nagyarányú gazdagodását tette lehetővé mert uzsorára adtak pénzt. Addig a földtulajdon volt az alapérték, és zsidók nem bírtokolhattak földet, így pénzváltással és uzsorázással foglalkoztak, mert a kereszténység tiltotta a keresztényeknek az uzsorázást. Még egy jelentős dolgot eredményezett a török hódítás, mégpedig a Brit birodalom felemelkedését. Egy birodalom kialakulásának feltétele a távolság legyőzáse mint például Egyiptom és a hajózható Nílus, Babilonia és két folyó, Perzsa és Római  birodalom az uthálózatával, Szkíták, Hunok, Mongolok a ló használatával. Anglia mint szigetország ezt a hajóhadával érte el, mert a nyugatra induló kereskedelmi ut kezdeténél feküdt.
1462.Rinn, Innsbruck. AndreasOxner nevezetű keresztény fiut a zsidók feláldozták az erdőben, a zsidókat nem büntették meg, mert közel volt a határ és megszöktek.
1489..01.13  Chemor, a Provenceben lévő Arlens rabbija levelet írt a Konstrantinápolyban székelő Nagy Szahedrinnek, hogy az Arles-i emberek a helyi zsinagógát fenyegetik, és mit tehetnének ők zsidók. A válasz és tanács az volt:
    „Mint hogy a franciák királya kényszerít titeket hogy keresztényekké váljatok, legyetek azok, de Mózes törvényeit tartsátok meg szivetekben.”
    „Mintahogy mondod a parancs az kirabolni benneteket / a parancs az volt, hogy a megtért zsidók adják fel addigi birtokaikat/ , ezért tegyétek fiaitokat kereskedővé  és ők fogják lépésről lépésre megszerezni a kerestények tulajdonait.”
    „ Mint ahogy mondod, megkísérelték elvenni az életeteket: legyenek fiaitok doktorok és gyógyszerészek, és ti veszitek el a keresztények életeit.”
    „Mintahogy mondod hogy le akarják rombolni a zsinagógáitokat: legyenek fiaitok  kanonokok és papok, és ők fogják lerombolni a templomokat.”
Stb. Ez a Morning Post 1920.09.06-kai számában jelentmeg.
1468.Sepulveda, Spain: Zsidók keresztrefeszítettek egy keresztény gyereket, Az ügyet Segovia püspöke vizsgálta ki, a bűnösöket kivégezték. A püspököt Jean d’ Avilanak hívták, és egy kikeresztelkedett zsidó fia volt.
1469. Kasztíliai Izabella és Aragoniai Ferdinánd összeházasodik.
1475. Trent, Italia: Zsidók feláldoztak egy keresztény gyereket, akit Simonnak hívtak..7 zsidót vettek őrizetbe és végeztek ki. Az ügyet Jean de Salis de Brescia vizsgálta ki. Tanuvallomást előtte egy kikeresztelkedett zsidó, Jean de Feltro, aki elmondta hogy apjáék Lanzhutban felálldoztak egy keresztény gyereket.
1480. Spanyolországban fell áll az Inkvizició hivatala, melynek vezetője 1482-től Torquemada aki kikeresztelkedett zsidó volt. Vagyis zsidó ölt zsidót. A nagy üldözés közepette azért a lefoglalt zsidó vagyon Isaac Abrabanel hez került, aki zsidó volt, mert ő volt a pénzügyminiszter.  Sok zsidó talált menedéket a pápai államban és Törökországban.  A pápáknak  ebben az időben zsidó orvosaik voltak: VI. Sándor, II. Gyula, X. Leo, VII. Clement, és a főbb egyházi képviselők követték a példáikat. III. Pált azért támadták mert jobban szerette a zsidókat mint a keresztényeket.
1485. Padua, Italy: Keresztény gyereket áldoztak fel, akit Lorenzinonak hívtak.
1490..10.27. Spanyolország. Yuce nevezetű zsidó bevallotta, hogy részt vett egy Christofer nevű gyerek feláldozásánál Toledo mellett. 1491.10.29.Salamanca Egyetem 7 felvilágosult reneszánsz műveltségű tagjavizsgálta az ügyet és Yuce-t bűnösnek találta. Ezután az ügy másodfokra emelkedett, és 5 tanult ember vizsgálta Avila-ból. 8 zsidót végeztek ki..
1492. Kolombusz felfedezi Amerikát. Kolombusz zsidó volt, 13 évesen kalóz a Födközi-tengeren, nem tudott olaszul, még az olasz gyóntatópapjával sem. Az utat Luios de Santangel nevű marrano zsidó fizette aki 17000 dukát uzsoramentes kölcsönt adott a spanyol királynak hogy a felszerelést megvegyék. Az utra 6 prominent zsidó kisérte el. A Ferdinánd király anyai ágon Paloma of Toledo-tól származott aki gazdag zsidó volt Toledoban. Ferdinánd király és Izabella esküvőjét Rabbi Abraham Seneor, Izabella fő adószedeője hozta össze. Az első ember aki kereskedelmi állomás alapítására kapott engedélyt az Új Világban, egy marranó zsidó volt, akit Juan Sanchez de Saragosa volt, aki Ferdinánd kincstárnokának volt az unokaöccse.
1494. Egy kivérzett gyerek holttestére találtak a magyarországi Tyrnau-ban. A zsidók bevallották hogy ez a negyedik gyerek volt akit megöltek a véréért.
1503.   II. Ulászló az ország adósait felmenti a zsidó uzsora kamatok fizetése alól, erre a zsidók elérik hogy II. Miksa osztrák herceg külön védelme alá vegye őket, vagyis kivonták magukat a magyar király jogara alól és külföldi uralkodó patrónussága alá helyezték magukat, megbontva az ország közjogi egységét.   
1508. Zsidó könyveket égettek Frankfurtban, 38 zsidót égettek meg Berlinben gyerekgyilkosságért.
1514.   Albrecht érsek elvolt adósodva a Fuggereknek, mert 30000 dukátba került az érseki palást átvétele és tőlük kért kölcsönt, fedezetül Fugger Jakab fedezetül lekötötte a Búcsu levél üzletet. Legsikeresebb búcsulevél árus Tetzel János domokosrendi szerzetes volt, ládájába gyűjtötte a pénzt amelynek a kulcsát Fuggerék ügynöke őrizte. Uzsora parasztlázadás.   
1520.   A zsidók lélekszáma Nagy-Magyarországon kb. 11000 de sok földesúri haszonélvezeti jogot tartanak kezükben.   
1525.   Országgyűlés elcsapja II. Lajos kincstárnokát Szerentsés /Fortunatus/ Imrét akit a "budai zsidók királyának nevez a nép", de a király semmibe veszi a határozatot és elvezsi a Fuggerektől az aranybányákat és neki adja. De mivel V. Károly német-római császár nekik köszönheti a koronát, ezért birodalmi mozgósítással fenyegetőzik, és a pápa is meginti ezért II.Lajos királyt aki kénytelen visszaadni a javadalmakat a Fuggereknek és kártérítést is fizetni. Lajos még az ezüst étkészletét is kénytelen volt a zsidóknak zálkogba adni. /Virág Benedek/.A szerződést 1526 májusában kötötték meg, a következő napon megindultak a török hadak Drinápolyból Magyarország és Mohács felé.
1526.   Buda elfoglalása után a zsidók rendkivüli kiváltságokat kaptak a törököktről.  
1534. Loyola  Ignác megalakítja a Jézus Társaságot azaz a Jezsuita rendet. Gazdag marrano zsidó családból származott, /Encyvlopédia Britannica/ titkára Polanco aki egyedül volt Loyola haláloságyánál is zsidó volt. Utóda James Lainez is zsidó volt. A rend formailag csak a Pápának engedelmeskedik, és soha nem riadtak vissza a gyilkosságtól sem.
1544. V. Károly német császár helyreállította a zsidók minden előjogát, és kijelentette hogy a zsidók nem bűnösek a gyermekgyílkosság vádjában.
1553. III. Gyula pápa a zsidó újévkor minden elkobzott Talmudott elégettetett. II Marcellus pápa kitíltotta a zsidókat Rómából, azzal a váddal hogy gyerekeket ölnek., de Szulejman tötök császár védelmébe vette őket. Ebben az időben sok zsidó lépett be a Jezsuita és Szent Ferenc rendbe. Ebben az időben az Inkvizíció engedélyével kinyomtatták a Sohar-t a fő kabbalisztikus írást. És 1578-1580-id Bazelben kinyomtatták a Talmud cenzúrázott kiadását.
1593. VIII. Kelemen visszavonta elődei összes zsidóellenes intézkedéseit.
1593. Az első marrano zsidók megjelennek Amszterdamban, Jacob Tirado vezetésével. Néhány év múlva ők pénzelik az Angol Polgári forradalmat. Ma az amszterdamim kikötő Soros Gyorgy testvérének tulajdona.
1607.   Bank csőd kihírdetésa Spanyolországban, mert sok aranypénz kerül forgalomba a gyarmatokról, de termelt érték nincs mögötte.   
1627.   Francis Bacon megírja The New Atlantis című művét, amiben javasolja egy világ egyetem felállítását /lásd Rhodes Scholarship/amely világszerte keresi a tehetséges gyerekeket, akik által az állam tudni fog mindenről és legyőzhetetlen lesz. A könyv nagy siker a német misztikusoknál. Később Lenin is azt mondta, hogy bízzák rá egy nemzedék tanítását és megváltoztattja az egyész világot.
1640.   Az angol polgári forradalom kezdete.   
1642.   Jövedelem és Ingatlan adó bevezetése Angliában.   
1650. 15 zsidó család érkezik az észak-amerikai angol gyarmat New Port kikötőjébe, és gyülekezetet alakított ott Aaron Lopez vezetése alatt, aki a vidék leggazdagabb kereskedője volt.
1647.06.16 Levelében Cromwell azt írta Amszterdami zsidóknak, hogy hiába a pénzügyi támogatás, amíg I. Károly angol király él addig a zsidók visszatérése Angliába lehetettelen, ezért szükséges hogy Károly merénylet ádozata legyen.. 1647. 07.12 válasz ment Cromwellnek hogy nagy pénzügyi támogatást fog kapni ha a zsidók visszatelepülhetnek Angliába, Károly ellen a merénylet túl veszélyes, ezért hagyni kell hogy megszökjön, ezért pedig halálra lehet itélni. /A levelek aMuljeim-i zsinagógában voltak, de a napóleoni háborúk idején eltüntek./ 1647.11.12.-én Károly megszökött, de elkapták. December 5.-ei ülésén a Parlament inkább kiegyezett volna Károllyal, ezért Cromwell utasította Colonel Pryde-t, hogy takarítsa ki a megegyezést akaró tagokat. Így a Parlamentnek alig 50 tagja maradt. 1649.01.09-én a „High Court of Justice” kinyílvánította, hogyx vád alá helyezik Anglia királyát. A bíróság 2/3 Cromwell hadseregéből kerűlt ki.. Cromwellék nem találtak egy angól ügyészt sem aki vádat emelt volna a király ellen, ezért Carvajalék egy külfüldit zsidót intéztek, Isaac Dorislaus-t, aki végigvitte az ügyet. 1649.01.30-án Károlyt nyílvánosan lefejezték. Majd folyamatos háborúba vezették Angliát, amihez pénz kell, és elkezdődött az európai államok folyamatos adóssága.
1649. Cromwell megtámadta Irországot.
1650. Montrose fellázadt Cromwell ellen, elkapták , kivégezték.
1651.II. Károly betör Angliába.
1651.   Hajózási törvény Angliában, 1652-1654 tengeri háború Anglia és Hollandia között.   
1652.   Kelet-Indiai Társaság telepeseket küld dél afrikába.   
1654. Portugálok elűzik a hollandokat Brazíliából, azokkal sok zsidó is elköltözött a Nyugat Indiai Szigetekre. Néhány zsidó New Yorkban települt le. Az első feljegyzett zsidó telepes Manhattanban Jacob Barsimon volt. Később a St. Charles hajón megérkezik az a többi hódító is. Straus, Warburg, Aldrich, Kuhn, Loeb, Lehman, Hendriks, Gardoz, Baruch, Lazarus, Lopez, Nathan, Solis, Lindo, Lombros, Seixas.
1655.   III. Ferdinánd szigorú rendeletek hoz a zsidó vámosok ellen. I. Lipót kitíltja a városokból őket és hadmentességi adót vett ki reájuk mert fegyveres szolgálatra nem hajlandók. A városokból való kitíltásuk után a főurak és főpapok vidéki birtokain tünnek fel akik szívesen látták az uzsorakölcsdönt adó zsidókat.
 1656.03.24. Menasseh ben Israel vezetésével a zsidók petícíót nyújtanak be Cromwellhez hogy visszatelepülhessenek Britanniába.  A zsidókat I. Edward utasította ki az országból 1290-ben, uzsurázásuk miatt. Az angol pénz a Talley jól működött a zsidó font megjelenéséig, az országban viszonylagos jólét volt a belháborúk dacára is, a városok fejlődtek, a népesség pedig növekedett. Manasseh ben Israel volt Cromwell egyik hadibeszállítója, így a  kérelmet elfogadták. A királyt I. Károlyt még 1649-ben a puritán parlament kivégeztette. Ettől kezdve a zsidó népesség rohamosan kezdett növekedni mint népességben, mint vagyonban. Nemsokára Solomon Dormido megkapta a brókerengedélyt, úgy hogy nem kellett keresztényi esküt tennie.Manapság a lordok fele zsidó, úgy mint a kormány fele is. A zsidó Citybe  a brit királynő csak előzetes bejelentés alapján léphet be, akkor is csak egyszerű polgári ruhában és a Lord Major mögött lépkedhet. Amikor  Karoline királyné meghalt, kivánságára Németországba kellett vinni hogy eltemessék.. A legrövidebb út a Cityn keresztűl vezetett, ahová a koporsót kisérő katonaság és rendőrség nem mehetett be.
1657.   Kelet-Indiai Társaság kereskedelmi monopóliumot kap Cromwell-től.   
1658.   Első bankjegy bevezetése Svédországban. De megbukik mert az emberek nem fogadják el.   
1658.   Hollandok /boers/ megtelepednek dél-afrikában.   
1660.   Britt törvényhozás megszavazza a Navigation Aact-ot ami megtiltja más államoknak hogy cukort, dohányt és sok más terméket szállítsanak az amerikai koloniáknak.   
1660.Thomas Violett Londonban petíciót nyújtott be a zsidók ellen, korlátozva azok kereskedelmi tevékenységét, sőt kitíltásukat javasolta az országból. A petíciót megismételték 1664, 1673, 1685-ben, de hatástalan maradt mert a zsidók voltak II. Károly legfőbb hadibeszállítói. Ebben az időben a legnagyobb kereskedő Londonban Rodriques Marques zsidó volt, aki uralta a spanyol, portugál kolónia és levantai kereskedelmet. Solomon Dormino, Manasseh ben Israel unokaöccse lett az első zsidó bróker,majd a többi zsidó követte, mígnem a Royal Exchange épületében a dél-keleti sarkot zsidó saroknak nevezték. A 18. század közepére a következő zsidó családok uralták Britanniát: Fran, Treves, Seixas, Nunes, Lamegos, Solomon, Pereiras, Franc. Ővék volt a kelet-indiai és a nyugat-indiai kereskedelelm, a Jamaikai üzlet pedig zsidó monopólium volt.  . A legnagyobb rabszolgakereskedők a washingtoni National Library és a pittsburghi Carnegie Institute of Technology Library könyvtáraiban megtalálható Elizabeth Dunnan négykötetes dokumentációja alapján: Hajó neve: Abigail, tulajdonosok: Aaron Lopez, Moses Levy és Jacob /zsidók/; Hajó neve: Franks Crown , tulajdonosok. Isaac Levy, Nathan Simpson /zsidók/. Hajó neve: Nassau, Tulajdonos: Moses Levy /zsidó/, Hajó neve: Four Sisters, tulajdonos: Moses Levy /zsidó/, Hajó neve: Anne és Eliza, Tulajdonosok: Justus Bosch és John Adams /zsidók/. Hajó neve: Prudent Betty: Tulajdonosok: Henry Cruger és Jacob /zsidók/. Hajó neve:Phoenix Hester Tulajdonosok:Mordecai és David Gomez /zsidók/ Hajó neve: Elizabeth Tulajdonosok: Mordecai és David Gomez /zsidók/. Hajó neve: Antigua, Tulajdonosok: Nathan Marston és Abram Lyell /zsidók/. Hajó neve:Betsy, tulajdonos. Wm De Woolf /zsidó/. Hajó neve:Polly. Tulajdonos: James De Woolf /zsidó/. Hajó neve:White Horse, tulajdonos: Jan de Sweevts /zsidó/. Hajó neve: Expedition, tulajdonosok: John és Jacob Roosevelt /zsidók/. Hajó neve:Charlotte, tulajdonosok. Moses és Sam Levy, Jacob Franks /zsidók/. Hajó neve:Caraoca, tulajdonosok: Moses és Sam Levy /zsidók/. Izrael államban mind a maig nem tilos más nemzetiségü emberekkel kereskedni mert azok csak gojok vagyis állatok. A zsidók mind a mai napig kereskednek emberrel 2003-ban letartóztatták Rolf Salamon Levy Bergert mert kolumbiai csecsemőket adott el gazdag nyugatiaknak. Dél-Afrikában "Jews also took an active part in the Dutch colonial slave trade; indeed,
      the bylaws of the Recife and Mauricia congregations (1648) included an
      imposta (Jewish tax) of five soldos for each Negro slave a Brazilian Jew
      purchased from the West Indies Company. Slave auctions were postponed if
      they fell on a Jewish holiday. In Curacao in the seventeenth century, as
      well as in the British colonies of Barbados and Jamaica in the eighteenth
      century, Jewish merchants played a major role in the slave trade. In fact,
      in all the American colonies, whether French (Martinique), British, or
      Dutch, Jewish merchants frequently dominated.
      "This was no less true on the North American mainland, where during the
      eighteenth century Jews participated in the 'triangular trade' that
      brought slaves from Africa to the West Indies and there exchanged them for
      molasses, which in turn was taken to New England and converted into rum
      for sale in Africa. Isaac Da Costa of Charleston in the 1750's, David
      Franks of Philadelphia in the 1760's, and Aaron Lopez of Newport in the
      late 1760's and early 1770's dominated Jewish slave trading on the
      American continent." Jesuits in South
America owned about 1,200 Negro slaves in Chile alone; in 1710, Colonel
Christopher Codrington of Barbados; in the 1780s, Bryan Edwards the apologist
for slavery on Jamaica; Letters of Isaac Hobhouse and Sons, merchants trading to Africa, North America
and the West Indies, 1723-1750. Held at Jefferies MSS, Vol. xiii, African Slave
Trade, ff, 9-158 (Bristol City Library).,
1661.   Jezsuiták missziót alapítanak Pekingben hogy segítsenek a Hollandoknak és a Portogáloknak az ópium forgalmazásában. A portugáloknak monopóliumok van ópium forgalmazására.   
1693.   Nemzeti adósság kezdődik Angliában.   
1664. Angol-Holland háború.
1665. Üzleti osszeomlás Angliában, munkanélküliség, élelmiszerhiány, az emberek alultápláltak, és kitört a nagy pestisjárvány.
1666. Anglia hadban állt Franciaországgal és Hollandiával. A zsidó uzsorára adnak pénzt mindhárom országnak. A gokjok ölik egymást, a zsidók gazdagodnak.
1670. Metz: Egy három éves kisfiú tünt el, utoljára akkor látták élve a, amikor egy Raphael Levi nevezetű gazdag zsidó emelte a lova nyergébe. Előszőr a testet nem találták, a megréműlt zsidók azt mondták hogy biztosan farkasok tépték szét az erdőben. Erre átfésűlték az erdőt, és megtalálták a fiú fejét, bordáit, és nyéhány csontját, és a fió ruháit. De a ruhán nem volt vérnyom és szakadás sem. Levi-t a Metz-i parlament halálra itélte, és élve elégették.
1672.08.20 Hágában a fellázított csőcselék, agyonveri, majd lábuknál fogva felakasztják és később elégetik  Corneille de Witt és testvérét, akik republikánosok voltak és ellenezték Oraniai Vilmos helytartóságát.
1685. II. James trónra lép Angliában. A zsidók lepénzelik Duke of Monmouth-t hogy lázadjon fel ellene. Junius 30.-án a két sereg megütközött Sedgemoornál, Monmouth vesztett, kivégezték. Következett a „Véres Bíróitárgyalás” 300 embert nyílvánosan kvégeztek, 1000 eladtak rabszolgának. Rágalom hadjárat a király ellen.
1688..11.05.  Orániai Vilmos partraszáll Angliában. Vilmos eredetileg a holland hadsereg kapítánya volt, Stradtholder néven, akit a zsidók választották ki Anglia leendő királyának. Hozzáadták Mary angol hercegnőt. II. James lemondott és Franciaországba menekűlt hála a rágalomhadjáratnak.
1689. Oraniai Vilmos lett Anglia királya, de James sem adta fel a trónt, mivel James katólikus volt, ezért Vilmost kikiálltották a protestánsok védelmezőinek.Február 15.-én James partraszállt Irországban, és Boyne mellett megütköztek. A protestánsok mind a mai napig megünneplik, és heccelik a katólikus Íreket vele. Osszd meg és uralkodj. Az angolok harcoltak és nyomorban éltek, a haszon pedig a zsidó pénzkölcsönzőké, a hadi beszállítóké volt. Vilmos első lépése volt, hogy utasít6otta a brit kincstárt hogy, vegyen fel 250000 fontot a zsidó bankároktól uzsorára.
1694.   Bank of England alapítva. William Patterson skót üzletember 1,4 millió font-t adott kölcsön Oraniai Vilmosnak XIV. Lajos elleni háborújához. A kölcsön fejében ugyanannyi értékű bankjegyet nyomtathatott ki. Más források szerint zsidó bankárok adtak neki arany és ezüstpénzt 1200000 értékban 8%-os kamatra, és engedélyt kértek papírpénz  nyomására ugyanebben az értékben. 1763,-ra az államadósság 13000000 font lett.
Más forráősok szerint Patterson mögött a holland zsidók álltak, mert a szerződés kikötötte:: 1; Azoknak a neve akik a pénzt kölcsönözték titokban marad. 2; A bank igazgatójának joigában áll megállípítani az arany árfolyamát. 3; Minden 1 font értékű arany után ami tartalékuk van, 10 font papírpénzt nyomtathatnak.. 4; Engedélyt kaptak hogy konsolidálják az állami adósságot, a lakosság adóztatásával. /Épp mint a dollár átvételénél, a FED törvény/ Ezzel vége a britt jólétnek. A középkorban míg a zsidók ki voltak tíltva Britanniából, dacára a Rózsák háborújának és egyébb polgárháborúknak az ország fejlődött, mert a hábúrozó nemesek csak egymást írtották. Miután a zsidók átvették a pénznyomást, hiába lett az ország világbirodalom mérhetetlen nyomorban lett részük. Még az 1800-as évek végén is fürtökben akasztották fel az embereket, akik nyomorukbvan pénzt hamísítottak.   
1700. 1830-ig A Kelet Indiai Társaság átveszi az ellenőrzést India és az ópium  felett.  
1701. Spanyol örökösödési háború, Duke of Malrborough a brit sereg vezére Hollandiában havonta 6000 fontot kapott évente a holland zsidó bankártól, Solomon Medinától. /Jewish Encycloppedia/
1711. Megalakul a South Sea Company angliában. A társaság exclusive jogot kapott a dél-ameriksi spanyol  gyarmatokkal valókereskedésre. A céghez több kereskedő is csatlakozott, és vásáróltak  9 millió font értékben államadósságot is. A cég részvényei az égbeszöktek, 128 fontról 1000 fontig. A cég 1717-ig egy hajót nem indított a gyarmatokra, csak spekulációra mentek. 1720 szeptemberében a cég összeomlott, sok befektető tönkrement, kisemberektől az arisztokráciáig.
1715.   A Kelet Indiai Társaság megnyítja első kereskedelmi irodáját Kantonban megkezdődik az ópium kereskedelem. Az angolok teát importálnak Kínából de a kínaiak csak ezüstöt fogadnak el fizetség képpen, ezért az angolok Indiából és Törökországból ópiumot csempésznek Kínába ezüsttért majd az ezüstön teát vesznek.   
1717.    A világ első szabadköműves nagypáholy alapítása Londonban.   
1718.   Az első kiadása Angliában.   
1723.   Johann Peter Rockefeller megérkezik Amerikába Németországból.   
1728.   Megalapítják az első madridi Szabadköműves páholyt.   
1729.   Yung Cheng kínai uralkodó megtíltja az ópium fogyasztást.
1730. Grand Orient Szabadköműves páholy megalakul Párizsban, van aki 1725-re teszi. A forradalom előtt 2000 szabadköműves páholy volt az országaban, a tagog számát 100000-re becsűlték.. 1868-ban Adolphe Cremieux aki alapította és elnöke volt a Alliance Israelite Universelle-nek, ő volt az elnöke a skót rítusú szabadköművességnek is.
1734.   A Szabadköművesség megjeleník Hollandiában.   
1735.   A Szabadköművesség megjeleník Portugáliában, Olaszországban és Oroszországban.   
1736.   A Szabadköművesség megjelenik Német birodalomban.  
1743.   Mayer Amschel Bauer megszületik apja, Moses A. Bauer frankfurti uzsorás,/1715.   Frankfurt 415 zsidó családból 109 uzsorás/
 fiatalkorát a Hannoveri Oppenheimer bankban tölti mint banksegéd, ott ismeri meg General von Estorff-ot aki révén ritka érméket ad el William of Haynau hercegnek, akinek hatalmas vagyona van katona kölcsönzésből, nevét megváltoztatja Bauer-ről Rothchild-ra ./házán vörös zászló házszám helyett/
1748. Duniagrod, Lengyelország: zsidókat bűnösnek találták gyerekgyilkosság vádjával.
1750.   A hollandok évente több mint száz tonna ópiumot szállítanak Indonéziába.   
1753.   Megalakul a bécsi tőzsde.   
1753. Lengyelország, Pavalochi és Zbytomir: Mindkét helyen zsidókat itéltek el gyerekgyílkosság vádjával.
1764.   Britannia megtiltja az amerikai kolóniáknak hogy saját pénzt nyomtassanak.   
1769.   M.A.Rothchild Haynau herceg korona ügynöke lesz, és erről kiváltság levelet kap.   
1770.   M.A.Rothchild megházasodik, Gutele Schnaper, öt fiu,/Amschel, Salamon, Nathan, Karlmann(Karl), Jacob(James) és öt lány születik   
1772.   Első Szabadköműves páholy alapítása Oroszországban   
1774. szept. 5. Az Első Kontinentális Kongresszus összeül.   
1775. 1. Az angolok németeket vesznek katonának az amerikai szabadságharc leveréséhez. Frigyes waldecki herceg 1225 embert adfott el abból  505 jött vissza, Alexander ansbachi őrgróf 1650 embert adott el, Anhalt-Zerbst hercege, Frigyes Ágost 1160 embert adott el 300000 tallérért. Hessen Károly gróf első szerződését Velencével kötötte, 1687-ben 1000 gyalogost küldött a törökök ellen, 1702-ben 10500 főt adott el Angliának és Hollandiának, Angliának évenkénti meghatározott mennyiséget szállított, összesen 12000 embert. VIII. Vilmos őrgróf az osztrák örökösödési háború idején II. Györgynek 6000 katonát adott el, az ellenfélnek VII. Károly császárnak is 6000 embert adott el. Az amerikai függetlenségi háború idején összesen 19400 embert adott el az angoloknak, de csak 11900 élte túl. 1776. 12.25-én az amerikaiak megverték az angolokat Trentonnál, 1950 hesseni közzül 1650 esett el a csatában, az angolok minden katonáért fájdalomdíjat fizetett az őrgrófnak ami 643000 forint nyereséget jelentett neki. 1776-1784 között az angolok 22 millió tallért fizettek a hesseni uralkodóknak a katonákért.    
 Amikor a hesseni csapatok Poroszországon keresztül keresztülmentek azok megadóztatták mint a marha szállítmányokat. II. Frigyes őrgrófot a fia IX. Vilmos követte a trónon aki 4 éven keresztül összesen 12000 embert szállított az angoloknak a tengeren túlra, ezekért évi 675000 birodalmi tallért kapott.  A pénzét Rothschildokon keresztül uzsora kamatra kölcsönzi a többi európai uralkodónak. Mikor a herceg Dániának adott kölcsön rajtuk keresztül, mivel nyíltan nem akarta kiuzsorázni a rokonát, a Rothschildok rájöttek hogy nem a közembereknek, hanem uralkodóknak és kormányoknak kell kölcsönt adni, és behajtattni, így a nép azokat fogja utálni nem pedig őket. „A Rothschildok példának okáért államkölcsönt szerveztek valamilyen kormánynak, millió és millió értékben. Mondjuk forintban.  Az államkölcsönt százforintos névértékű sorsjegyek kibocsátásával és forgalomba hozatalával helyezték el a nagyközönségnél. Dea százforintos névértékű államkölcsön sorsjegyeit ők maguk -mondjuk-kilencvenhat forintért kapták meg, viszont százharminc forinton adták el….A tőke 34%-a tiszta haszon. De a Rothschildok ezzel nem érték be. Ezer és ezer eszköz állott rendelkezésükre, hogy a nagyközösségben ne csupán fölébresszék, hanem fokozzák is a bizalmat az új államkölcsön iránt. A papírosokat ’jónak’ tartották és valóságos harc indúlt meg, hogy mennél többet szerezzenek megbelőlük azok, akik egyrészt pénzeiket állampapírorsokban vagy sorsjegyekben óhajtották elhejezni, másrészt pedig azok, akik további áremelkedés utján akartak nyereséghez jutni. Más , közönséges vállalkozó, vagy spekuláns, beérte volna azzal a harmincnégy százalékkal, amit a Rothschildok egy csapásra nyertek ezen az egy üzleten. De ők nem. Ők vettek, eladtak és ismét vettek ilyen állampapírosokat vagy sorsjegyeket  nyolcszor-tizszer is egymás után és folyton hol emelték, hol leszorították az árakat, olyasformán, hogy ebbőla játékból is hatalmas összegű nyereségek ömlöttek oénztáraikba. Hogy ezeknek az állampapírosoknak árát leszorítsák, nemsokára egy  újabb államkölcsönnel állottak elő, amelyre nézve ugyan ők még az első kölcsön megkötésénél előre megállapodtak, de amelyről a közönség az utólsó pillanatig semmit sem tudott. Ez által az első államkölcsön papírosainak értéke nagyott csökkent és a Rothschildok most-ismét  megvásárolták azokata papírosokat……amelyeket előbb ugyancsak ők adtak el. De most jóval olcsóbban vették meg mint ahogy. És rövid idő múltán ismét jóval drágábban adták el,- miután már mesterségesen jól fölhajtották az árakat……A legeredményesebb tőzsdei üzleteiket azonban mégis csak háborús időkben és nagy politikai események idején csinálták.” /Balla Ignác/Később rájöttek hogy még jobb ha ők nyomtatják a nemzeti valutákat.
1775.    A Continentális Kongresszus felhatalmaz néhány államot hogy azért is nyomtasson saját pénzt. Az angolok válaszként hamis amerikai pénzt nyomtatnak és elárasztják vele a kolóniákat ezért az elértéktelenedik.  A kongresszus brókere Haym Solomon volt, aki sok pénzt hajtott fel a felkelésnek, ezért megkapta a „Broker to the  Office of Finance”
1775.   György király kiadja az Ellenszegülés Kiálltványát.   
1776. máj. 1. Illuminátus szabadköműves rend megalapítása,/Adam Weisthaup,/. 1. Monarchiák minden tekintélyelvü kormányzati rendszer megdöntése/ Mert egy hosszú idejig hatalommal uralkodó király meg tudja változtatni az uzsora pénzrendszert, nem úgy mint egy rövid időtartalmra választott kormányfő vagy miniszterelnök akinek kampányához pénz kell, úgy hogy eleve csak bérenc kerülhet hatalomra mint pl. Magyarországon Göncz aki a kommunisták besugója volt a Parasztpártban, vagy Mádl aki privatizációs miniszter volt és átadta a magyar vagyont szinte ingyen a Rothschildoknak, vagy Orbán , Clinton ,Blair kiknek Oxfordi tanulmányait Rhodes alapítvány fizette/ . 2. A magántulajdon és az örökösödési rend eltörlése / tulajdonnal rendelkező egyén független, nem lehet zsarolni, ezért a cionisták legnagyobb ellensége az önellátó paraszt és kisiparos, írtották is őket rendesen Ukrajnában Kaganovics 7 millió parasztott éheztetett halálra. 3. Hazafiság és nemzeti érzület felszámolása. 4. Család és házasság intézményének felszámolása /a gojok aműgy is csak állatok, az állatok pedig nem házasodnak és vagyonuk sincs/.  5. Mindenféle vallás eltörlése/ Az utóbbiakat azért akarják eltörölni hogy az egyén egyedül maradjon, így könnyebben irányíthatóak ne legyen támasza a nemzete, se családtagjai, sem pedig a vallása ás hitsorsai. Abban az időben általában három generáció élt együtt és a szétköltöző rokonság is a közelben maradt.. Soha annyi magányos ember nem élt még a világon mint manapság, egyes afrikai nagycsaládok öreg németeket fogadnak örökbe, franciaország lakosságának 30 % egyedül él/. Adam Weisthaup kikeresztelkedett zsidó, aki jezsuitának állt, majd onnan kicsapták, nőjével abortuszt hajtat végre.  Első franciaországi Illuminátus csoportokat Martinez de Pasquales portugál zsidó szervezte meg, beépültek a Grand Orient Nagypáholyba és onnan az egész európai hálózatba.   Az Illuminátus rend alapítását ünnepeljük minden év május elsején. A múgy a mozgalom hamar elhalt volna ha Rothschild nem támogatta volna pénzügyileg.  A szabadköművesség nem volt más mint olyan társaságok ahol a rendi európa tagjai kötetlenebb körülmények között találkozhattak, iparos a főrangú földbirtokos nemessel, papokkal, kereskedőkkel, szabadon beszélhettek eszmékről, művészetekről, a világ jobbításáról. Tagjaik általában rendjük befolyásos tagjai voltak, akik társadalmi rangjukkal, pozíciójukkal, gazdasági befolyásukkal hatni tudtak a politikára, akár még egy államrendet is képesek voltak megdönteni, ezért összejöveteleik titkosak voltak és titoktartási fogadalmat tettek. Az USA alapító atyáinak többsége is szabadköműves volt Azzal hogy Pasquales 33 fokozatra osztotta be, pont ezt a szabadabb légkört törte meg, és az alsóbb osztályú tagoknak feltétlen engedelmességgel kell tartozniuk  afelettük lévőknek. A Wilhemstand-i kongresszus után a zsidó Illuminátusok átvették a többi páholyban is a hatalmat, így a szabadköművesek tudtukon kívül a zsidó cionista ügyért harcolnak / cionizmus zsidó világuralom, egy világrend, sionizmus : zsidó állam Palesztínában.. Mihelyst a zsidók feltétlen hatalomra kerültek egyből betiltották a páholyokat, úgymint 1917-ben Oroszországban és Magyarországon Rákosi idején.
1776.   Az amerikai brit kolónik kinyílvánítják függetlenségüket Britanniától. A Függetlenségi Nyílatkozat aláírói közzüól 53 volt szabadköműves.
1777.   Adam Weisthaupt csatlakozik a Münich Szabadköműves Páholyhoz, és két év mulva ellenőrzi  Theodore of Good Tanácsot /a Bajor Kormányt/.   
1779.   Az amerikai kolóniák visszavonják saját valutájukat a brit pénzhamísitás miatt.   
1780.   A francia forradalom előtt ismeretlenek felvásárolták a gabonát éhinség, az ország költségvetésének 3/4-de uzsorakamat törlesztésre ment el.
1781.   Alexander Hamilton / született Alexander Levine/ megalapítja a Bank of America-t   Állítólag dokumentum van arról  a British Museumban hogy a Rothschildok támogatták pénzzel. A bank alaptőkéje 10 millió $ volt, ami abban az időben hatalmas pénz volt A bank 20 évre kapott engedélyt, 1811-ben

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakhogyeztistudd.blog.hu/api/trackback/id/tr402908575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.13. 17:39:01

Kis Péter, anyja neve Kohn Róza, apai nagyapja neve Klein Mózes. Kis jelenleg dákóromán-pénszláv szabadkűmőves a Mosszád szolgálatában. Pillanatnyilag elmebetegnek álcázva magát él.

kissspeter53 · http://csakhogyeztistudd.blog.hu/ 2012.06.15. 15:00:57

@Max val Birca:
Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi.
Mint ahogy Gibran mondta:
A domb a ködben sem hegy, és a fűz esőben sem tölgy.
süti beállítások módosítása