HTML

Csak hogy ezt is tudd!

Csak hogy tudd!

Friss topikok

  • Géza Fispán: Ennek a sok baromságnak az alátámasztására nem kéne holmi forrás ? :) Mert így a te agyszüleményed... (2017.02.16. 09:45) NÉVTELEN XVII.
  • Fejedelem Árpád: @Bagossy Lajos: Uram, on az egyik tipikus peldaja a "probalja mosni mocskos kezet" Zsidonak. Akit... (2016.01.06. 20:37) A zsidók története
  • vomit: "Életét két dolog irányítja, felelősség zsidó vallása, illetve zsidó népe iránt." ezek a pszichop... (2013.07.15. 14:29) Kinek fizetjük az államadósságot.
  • skymiller: George Mendel, valójában Georges Mandel, született Louis George Rothschild. Clemenceau belügyminis... (2013.05.12. 13:45) Proletár mint haszonállat.
  • kissspeter53: @Max val Birca: Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi. Mint ahogy Gibran mondta: A... (2012.06.15. 15:00) NÉVTELEN

Linkblog

NÉVTELEN IX.

2011.07.12. 17:38 kissspeter53

1933. Roosevelt kormánya elismeri a Szovjetuniót és Sztálin rendszerét.

1933. Roosevelt I. Banking Act-ja /első bank törvénye/ a dollár aranyfedezetének megszüntetése, most már lehet fedezett nélküli papírpénz nyomtatni, fedezet a jövőbeli adóbevétel.

1933. Kurt Lewin a Londoni Tavistock Intézet vezetője USA-ba érkezik és felállítja a Havard Psychology Clinic-t, amely az amerikaiakat a németek ellen hangolja.

1933. Roosvelt átfogalmazza a "szükség állapot"-t beleértve minden nemzeti válságot, majd ki is hírdeti a Nemzeti Vészhelyzetet, amely mind a mai napig tart, mivel minden elnök meghosszabbítja.

1933. Roosvelt kiadja a 2039 és a 2040 számú Elnöki Rendeleteteket. Melyek szerint minden nem FED pénzt törvénytelennek tekint és csak uzsora dollárt lehet használni, mindenki jelzálogot vesz fel a tulajdonára.

1933. US gyilkossági ráta 200:100000

1933. Standard Oil 2 millió $-t küld Németországba a vegyipart segíteni.

1933.12.15 A svájci zsidó napilapban a „ Judische Pressenzentrale” -ben cikk jelenik meg miszerint a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei hamísítvány, és azt az orosz titkosrendőrség készítette 1905-ben. De a Jegyzőkönyveket 1896-ban találták meg Cherevin tábornok hagyatékában 1896-ban, vagyis az iromány már hamarabb létezett mint 1905. A hagyatékba így került. Az iratot a „Miz. Raim” szabadköműves páholyban őrízték, de egy tag a zsidó Joseph Schorst alias Shapiró áruló lett és eladta azt 2500 frankért Miss Justina Glinka-nak egy orosz tábnornok lányának, aki az orosz titkosszolgálatnak dolgozott. Miss Glinka küldött egy példányt Szentpétervárra Orgensky tábornoknak, azzal a kéréssel hogy továbbítsa azt Cherevin tábornoknak, aki el volt adóüsodva a zsidó bankároknak, ezért elsűllyesztette azt a levéltárában, és csak halála után 1896-ban kerűlt elő. A zsidó Shapiro természetesen mentette életét, és Egyiptomba menekűlt, de megölték.

A Jegyzőkönyv tartalma:

1; Elcsábítani és demorizálni a fiatalságot hamis doktrínákkal.

2; Tönkretenni a családi életet.

3; Uralkodni az embereken az alacsony ösztöneik és vétkeik által.

4; Lelázni és vulgariazálni a művészetet, és bevezettni a szennyet az irodalomba.

5; Lerombolni a a vallások megbecsülését, aláásni a papság hírnevétbotrányos történetekkel, és a Magasabb Kritika módszerévelmegosztani alapvető hitet, és folytonossá tenni bíráló párbeszédet az egyházakban.

6, Divatba hozni a luxust, őrült divatokat és pazarló elképzeléseket.

7, Az emberek figyelmét, nyílvános szórakozások, sportok, játékok, érmes viadalok felé kell terelni, így nem marad idejükm gondolkodni.

8; Megzavarni és megtéveszteni az emberek gondolkodását hamis teóriákkal, megtörni az emberek idegrendszerét és egézségét folyamatosan bemutatot új mérgekkel/ Alkohol, nikotin,drogok, gyógyszerek, ételekkel/

9, Felszítaní az osztálygyűlöletet, és osztályháborút előidézni az emberek között.

10, Birtokától megfosztani a régi arisztokráciát, amely még fenntart magasabb tradiciókat, túlzó adózással.

11, Megmérgezni a kapcsolatot alkalmazottak és munkaadóik között, sztrájkokkal, és megsemmísíteni a lehetőségét a termelő együttműködésüknek.

12, Demoralizálni a magasabb osztályokat, ártalmas nyílvánosággal és az emberek gíűlöletét felkelteni irányuk.

13, Az ipart arra használni hogy tönkretegye a mezőgazdaságot, majd az ipart tönkre kell tenni vad spekulációkkal.

14, Terjeszteni mindenféle lehetséges utópiát az emberek között, így a gondolatok utvesztőjébe fognak menni.

15; Felemelni a munkások fizetését, de ez nem hozz nekik előnyt, mivel megemelik a létszükséglethez szükséges élelmiszerek árát, csak a butításhoz szükséges dolgok maradnak olcsók. /pl.: tv stb/

16; Diplomáciai súrlódást okozni az államok között, amely növekvő nemzetközi gyanúsítgatásokat fog okozni és megnő a fegyverkezésekre kiadott összeg.

17; Minden államban be kell vezetni az általános választójogot, és a nemzetek sorsa tudatlan emberektől fog függni.

18; Megbuktatni minden monarchiát és köztársaságokkal helyettesíteni, és hosszútávon a fontosabb hivatalokat megtölteni olyan személyekkel akik törvénysértéseket követtek el, és akik rettegni fognak attól hogy leleplezik őket, és így megmaradnak engedelmes szolgáinknak.

19; Fokozatosan ki kell egészíteni minden alkotmányt, addíg míg alkalmassá nem válig zsarnoki uralom bevezetésére.

20; Hatalmas, kiterjedt monopóliumokat kell alapítani, amelybe a gojok beleölik a pénzüket, és elvesztik mindenüket egy nagy pénzügyi krízis idején.

21; Lerombolni minden pézügyi stabilitást, növelni a gazdasági depressziót, és kikell terjeszteni egy általános pézügyi csődöt, meg kell állítani az ipar kerekét, értéktelenné kell tenni a papírpénzt, részvényeket, fel kell halmozni az aranyt néhány ember kezében, így ki kell vonni a tőkét a körforgásból, egy adott órában bezárni a pénzváltókat, visszavonni a hiteleket, így általános pánikot okozni.

22; Előkészíteni egy nemzetek közötti halálos közdelmet, szenvedésen keresztől lekoptatni az emberekről az emberséget, az éhségtől való rettegés és hiány rabszolgákat fog teremteni.

1933. 1929-33-ig az USA ban működő 26401 bankból 11630 csődöt jelent és bezár.

1933. Mao Ce Tung Kínába érkezik az USA-ból, hogy megdöntse a császárságot. A Kínai Kommunista Pártot Otto Braun alapította és szervezte meg.

1934. márc. 7. Carnegie Institute összeállítja Roosvelt családfáját, ősei szefárd zsidók akik 1682 körül vándoroltak ki Amerikába.

1934. szept. US senátusi meghallgatás a Nye Committee ügyben: Ahol elhangzott hogy Samuel Pryor vezető elnöke a Remington Arms-nak és alapító igazgatója a UBC-nek és az American Ship & Commerce Corp., csatlakozott a kartell egyezményhez az I.G. Farben-nel. Azért mondták később hogy a német csapatok majdnem egészében amerikai fegyverekkel voltak felfegyverezve.

1934. Montague Norman májusban Berlinbe látogat és Hitler hitelt kap a Bak of England-tól. H.Schacht a újból a Reischsbank elnöke és pénzügyminiszter 1939-ig. Így Németországnak uzsorakamatmentes pénze van, termelő gazdaság alakul ki, és hat év alatt úgy fejfelődik, hogy hat év kellet az egész világnak hogy legyőzzék. Az USA a Dorst Plan II. akció keretében gazdasági segélyt ad Németországnak.

1934. Németország 300 ezer tonna kőolajat állít elő, 1944-ben háborús körülmények között 6,5 millió tonnát köszönhetően a Standard Oil szabadalmának.

1934. A zsidó dr. Asoloff Hitlerrel tárgyalt arról hogy 250000 németországi zsidót telepítsenek le a Jordán völgyében. Dr. Asoloff-t a jaffai strandon ismeretlenek lelőtték.

1934. McFadden Impeachment hogy visszavonják a FED törvényt elakad a bizottságban.

1934. Roosvelt megtíltja a magán aranybirtoklást.

1934. Most adták ki előszőr angol nyelven a Talmudot. /Soncino Edition/

1935. máj. Szovjet-francia és szovjet-csehszlovák barátsági szerződés.

1935. máj. Szovjet-francia és szovjet-csehszlovák barátsági szerződés.

Toller, Egon-Ervin Kisch, Bertold Brecht, Max Brod, Lion Feuchtwanger, Erich Weinert, Johannes E. Becher, Willi Bredet, Anna Seghers, Remarque, Bruno Frank, Ernst Glaser, Hans Habe, Robert Naumann, Alfred Döblin, Kurt Klaber, Albert Ehrenstein, Ferdinand Brücher, Anette Kolb, Arthur Holits, Lupol, Alexej Tolstoj Ivanov, Kirchow, Mykytenko, Tabside, Tichinov, Lahuti, Aldous Huxley, John Strachey, William Ellis, Carol Capek. Mind zsidó.

1935. Yeats Brown írta a "European Jungle" című könyvében, szovjet kommunista párt 59 vezetőségi tagjából 56 zsidó, maradék háromnak a felesége az. /Sztalin, Labor, Ossinsky/.

1935. Goldborough törvény HR9216 amely hatálytalanítja a FED törvényt elakad a bizottságban. Ettől az évtől nyomtatják a piramist a dollára Roosevelt utasítására.

1935. Egas Moriz végrehajtja az első lobotómia műtétet /kivágnak az agyból egy darabot/ Portugáliában. 1939-ben egyik páciense lelövi így lebénul, 1955-ben egy másik páciense agyonveri.

1935. Lobotómiát bemutatják az USA-ban. 30 év alatt több mint 100000 emberen hajtottak végre műtétet. Az University of Mississipi Medical Center-ben Dr. Orlando J. Andy 6 éves gyereken is hajtott végre műtétet. A nemzsidók azok állatok, úgy hogy lehet rajtuk kisérletezni.

1935. Rockefeller Trust 90 millió $ fordít 1959-ig a molekuláris biológiai és kutatásokra ami a genetika alapja .

1935. L.L. Vasilev fiziologus kiad egy monográfiát "Critical evaluation of the hypnogogic method" címmel amelyben részletezi Dr. I.F. Tomashevsky kisérleteit amely célja az emberi agy rádió hullámokkal távolró való irányítása.

1935. Chilei salétrom 35 %-a, réz 90%-a a Guggenheim Trust és a Morgan tulajdona. Perui rézbányák tulajdonosai Seligman és Goldschmidt családok. Kanada nikkelipara Lord Melchedt tulajdona. 30 milliárd $ kanadai vagyonból 3 milliárd $-t amerikai zsidóké. Kínai vasutépítés: National City Bank, International Banking Corporation.

1935. Brazil bolsevik felkelés, vezetők: Harry Berger, Baruch Zell, Zatis Janovisai, Rubens Goldberg, Moyses Kava, Waldemar Rotenberg, Abraham Rosenberg, Nicolan Martinoff, Jaure Gandelsman, Moisi Lipes, Carlos Garfunker, Waldemar Gutinik, Henrique Jvilaski, José Weiss, Armando Gusiman, Joseph Friedmann. Mind zsidó. Majd brazil elnök Cafe Filo a következő elnöknek pedig a felesége volt zsidó. A Banko de Brazil elnöke Jaffel is zsidó.

1935. Spanyolországi választásokon a baloldal nyer és beindul a terror, erre Franco és Mola tábornok fellázadnak. A kommunisták templomokat, kolostorokat égetnek fel, papokat feszítenek keresztre és tömeges kivégzéseket hajtanak végre az arénákban. Az amerikai törvényhozás megtíltja Roosveltnek hogy hadianyagot szállítson a spanyol kommunistáknak.

1935.08.09.Huey P. Long, /Roosevelt legesélyesebb ellenfele az elnökválasztáson/ Luisianai szenátor beszéde a Szenátusban, miszerint az USA-t háttérből zsidók irányítják. A szenátorok kinevették. Long-t egy hónap múlva a zsidó Karl Weiss asgyonlótte.

1936. 06.jún Léon Blum kormánya Franciaországban.

1936. 18.aug A spanyol polgárháború kirobbanása.

1936. aug.8-15 Word Jewish Conference megalakult Dr. Noham Goldman vezetésével Genovában. 32 országból 180 delegát érkezett, kivéve Németországból és a Szovjetunióból. A hábor kitörése után a központ előbb Párizsba, majd New Yorkba költözött.

1936. A Francia Nemzeti Bankot /Banque de France/ 12 két kormányzó vezeti, fele nagy vállalatok vezetői, fele a nagybankoktól jön úgymint a Rothschild, Hottinguer, Mirabaud, Lazard. A tizenkét kormányzó mellesleg kilencvenöt nagy részvénytársaságot vezet. Ha érdekük kivánta kölcsönt adott a kormánynak hanem akkor nem, pénzelte a bankok és iparvállalatok beruházásait, de ha nem akarta akkor nem folyósított hitelt, leszámitolta a kincstárjagyeket, vagyis az állam kölcsönt, de ha nem volt érdekében ezt is megtagadhatta, közben a tőzsdén spekulációt folytatott részvényekkel és devizával.

1936. Herman Göring Négy Éves Terv-e elkezdődik. Göring apja manterdorfi zsidó kereskedő.

1936. I.G. Farben cyklon-b gázt termel fertőtlenítésre a concentrációs táborokba.

1936. Berlini Olimpia: Hitler tribünjét John J. McCloy-jal osztotta meg, aki az I.G. Farben ügyvédje volt. McCloy később a Rockefeller Chase Manhattan Bank elnöke lett, úgyszintén a CFR -é is. Majd tagja lett a Warren Bizottságnak amely a Kennedy merényletet vizsgálta ki. McCloy elintézte hogy Walter Dornberger háborús bűnöst elengedjék mert nélküle von Braun nem volt hajlandó dolgozni az amerikai rakéta programon.

1936. Samuel Untermeyer megalakítja a "Word Anti-Nazi Council to Fight for Human Rights" szervezetet amely egyik lelkes aktivistája Winston Churchill / anyja VII. Edward szeretője volt/ volt. Untermeyer unokaöccsét Roosvelt 1938-ban kinevezte Moszkvába nagykövetnek.

1936. A szovjet tagköztársaságok vezetői: 4 orosz, 2 örmény, 1 grúz, 1 burját és 41 zsidó.

1936. 600 radikális kommunista lap jelenik meg az USA-ban.

1936. New York Times először ír cikket a Schröder-Rockefeller Holding Company-ról. Avery Rockefellernek 42% Baron Kurt von Schröder-nek /Hitler személyi bankárjának/ 47%-a van a részvényekből. És Allan Dulles volt a cég igazgatója.

1936. Spanyol kommunista vezetők: Zamorra és Ibauri zsidók, 1,5 millió halott. A halálcsapatok vezetője Rosenberg /Moses Israelsohn/ , persze fegyvertelen papokat, apácákat, kórista fiukat és szerzeteseket mészároltak le.

1936. Spanyol Nemzeti Bank vagyona a szovjetunióba kerül, azóta sem szolgáltatták vissza. 1945 után az USA vissza adta a szovjetek által megszállt országoknak a kimenekített aranytartalékaikat.

1934. Cikk jelenik meg a The Catholic Gazette áprilisi számában, hogy B’nai B’rith ünnepség volt Párizsban, ahol lelkesen ünnepelték Kálvint mint zsidó leszármazottat. Eredeti neve Cohen volt.

1937. Magyarországon 1476 napi-és időszaki lap jelenik meg. A sajtótermékek 80 %-a zsidó kézben van, szám szerint 1114, amely a 87,5 millió példányszámával neveli és befolyásolja a közvéleményt. A megjelenő 37 szépirodalmi lap közül 21 volt zsidó kézben, 136 tudományos és szakmai lap 136 jelent meg abból 102 zsidó tulajdonban. 39 könyvkiadó közzül 29 zsidó tulajdon. 170 városban 409 könyvkereskedés van abből 366 /90%/zsidó tulajdonban.

1937. Hitler interjut ad Richard Heims-nek, kinek nagyapja az első igazgatója volt a Bank for International Settlements-nek, és a FED-nek is. Heims később 1966-1972 között a CIA igazgatója volt.

1938. dec. 22. New York Herald Tribune-be Mrs. Sarah Finkelstein levelelező írta hogy Chichago 400000 zsidójának 98%-a kommunista.

1937.A Kehillas zsidó világszervezet a zsidóság 120 legjobb képviselője közzé választotta Louis Finklestein-t /Jewish Theological Seminary vezetője volt hosszú éveken át, irodáik vannak New Yorkban és Los Angelesben/, Axim Litvinov Finkelstein /bankrabló, kommunista komiasszár/, Albert Einstein /ateista/, Harold Lanski, , Felix Frankfurter /U.S. Supreme Court/. Jó csapat komministák , kapitalisták, ateisták, banditák.

1938. nov. Kristály ékszaka, válasz arra hogy egy zsidó előző nap megölt egy német diplomatát Párizsban. Goldhagen szerint 7500 üzlet és vállalkozás volt zsidó kézen. 1941-ben több mint 100 zsidó intézet szervezet és ügynökség volt felsorolva a berlini telefonkönyvben /ahhoz képest hogy üldözve voltak ez elég nagy szám/. Közel 1400 filmet gyártottak a náci érában abból 5 volt antiszemita /azóta igen sok náciellenes zsidó film, készült, legtöbbje Oscar-díjat is kapott/.

1938. Zsidók a Széchenyi könyvtár sajtóanyagán keresztül feltérképezték a magyar közéletet, tudományos, hivatali életet, minden jobboldali nevet. Kigyűjtők: Waldapfel Eszter, Berkovits Ilona és Lőts Ernő újságíró, amerikai kapcsolatGöndör Ferenc, Himler Márton, Kéri Pál. 45-után le is vadászták a zsidó elleneseket.

1938. Max Warburg elhagyja Németországot, egy német barátja Rudolf Brickmann vezeti tovább a hamburgi Warburg Bankot, aki a háború után visszaadja nekik. Otto Warburg Nobel díjas rákkutató zsidó létére Németországban marad, 1941-ben néhány hétre felfüggesztik állásából, de Hitler személyes közbenjárására visszahelyezik. Marietta Warburg zsidó létére a háború alatt végig Hamburgban marad viszonylagos jólétben anti-náci férjével együtt. Henry Kissinger USA-ba emigrál /hogy-hogy kiengedték?/.

1938. Ausztria német megszállása /Anschluss /, az osztrák aranytartalékot lefoglalták és a BIS-nek Svájcba szállították.

1938. ITT-nek 28% részesedése van a Focke-Wulf Aircraft Co.-ban.

1938. Roosevelt megakadályozza a népszavazást hogy kimaradjanak a háborúból. Külföldi Háborúk Veteránjai 25 millió aláírást gyűjtenek a háború ellen.

1938. A New Deal válsága, csak a háború segíthet.

1939. márc. 9. Roosevelt kihírdeti a rentkivüliállapotot, azóta jogilag szükséghelyzet van, később Truman és Nixon is meghosszabbítja. 1933-óta a Kongresszus elfogadott 470 jogszabályt amelyek az elnök hatalmát erősitik a Kongresszus ellenében.

1939. márc. 15. Németek megszállják Csehszlovákiát, az aranytartalékot már a BIS tanácsára a Bank of England hivatalnokai már elszállították, de ellenértékként utalványt adtak Hitlernek, aki a nemzetközi piacon nyersanyagot vásárolt érte.

1939. okt. 14. SU 2761 négyzet km-t követel a Finnektől több várossal együtt, cserébe 5523 km2 erdőt adott volna északon.

1939. nov. 30. A Vörös Hadsereg 1,4 millió katonával megtámadta a 600000 katonával rendelkező Finországot. Az elfoglalt Finn területekről 320000 embert telepítettek ki. Majd az NKVD csapatokat szervezett amelyeket nyíltan "kivégző osztagoknak neveztek".

1939. szept. A Német külügyminisztérium kiadta a Lengyelországi mészárlás dokumentumait az amrikai kiadás címe: Polish Acts of Atrocities Against the German Minority in Poland /1940 New York/. Ugyanekkor adta ki Theodore Kaufman: Germany Must Perish című könyvét amelyben azt írta hogy a németeket sterilizálni kell. Így gyakorlatilag egy nemzedék alatt kiírtanák őket.

1939. szept. A palesztíniai brit mandátum rabbiaji szent háborút hírdettek a harmadik birodalom ellen, kötelezővé tették minden zsidó, férfi, asszony és gyermek számára hogy a németek ellen harcoljon, vagyis jogos volt a zsidók táborokba gyűjtése, mivel jogilag ellenségek voltak. Az USA is deportálta a japánokat.

1939. től 1500 milliárd $-ba került a háború. FED kölcsönzi az USA-nak persze uzsorára.

1939. Franciaország miniszterelnöke Leo Blum /zsidó/.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakhogyeztistudd.blog.hu/api/trackback/id/tr13061143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása