HTML

Csak hogy ezt is tudd!

Csak hogy tudd!

Friss topikok

  • Géza Fispán: Ennek a sok baromságnak az alátámasztására nem kéne holmi forrás ? :) Mert így a te agyszüleményed... (2017.02.16. 09:45) NÉVTELEN XVII.
  • Fejedelem Árpád: @Bagossy Lajos: Uram, on az egyik tipikus peldaja a "probalja mosni mocskos kezet" Zsidonak. Akit... (2016.01.06. 20:37) A zsidók története
  • vomit: "Életét két dolog irányítja, felelősség zsidó vallása, illetve zsidó népe iránt." ezek a pszichop... (2013.07.15. 14:29) Kinek fizetjük az államadósságot.
  • skymiller: George Mendel, valójában Georges Mandel, született Louis George Rothschild. Clemenceau belügyminis... (2013.05.12. 13:45) Proletár mint haszonállat.
  • kissspeter53: @Max val Birca: Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi. Mint ahogy Gibran mondta: A... (2012.06.15. 15:00) NÉVTELEN

Linkblog

NÉVTELEN VI.

2011.07.12. 17:36 kissspeter53

 

1918. A cári család gyilkosai: Jacob Swerdlov /SU későbbi elnöke/, Jacob Jurovszky, Chajem Golocsikin, Peter Jernakov. Az orosz cárok bűnei: A napoleoni háború után nem egyeztek bele egy európai központi bank létrehozásába. 1848-ban leverték a Magyar Szabadságharcot, így nemsikerült a Habsburgok örökletes élethosszig taró kormányzását megyszüntetni., beavatkoztak az amerikai polgárháborúba, így az USA-t nem sikerült két kisebb egymással harcoló részre osztani, és a kaukázusi olcsó nyersolaj miatt, ami konkurenciája volt a Rockefeller olajnak. Előszőr fényképezés ürügyén lecsalták őket a pincébe, ahol szitává lőtték őket. Majd félig megégették a tetemeket, és elkaparták. Mivel a front közeledett, ezért újra kiásták őket, és egy kútba dobták ami maradt. Persze bírósági tárgyalás az nem volt.

1918. Lenin /szifilisz neki is kirágta az agyát/gyűlölet ellenes törvénye: halálbüntetés az anti-szemitizmusra valamint a zsidó személyek elleni szóbeli illetve fizikai tettlegességért. Kommunizmus áldozatai: 22 millió ukrán, 65 millió orosz, 40 millió kínai, 1 millió vietnami, 2 millió német, 2,4 millió lengyel, 2,5 millió dél-amerikai.

1918. Novemberig Leninék 82 millio aranymárkát kaptak a német államtól, Otto és Felix Warburg révén..

1918. Wilson személyes megbízottja Elihu Root/régebben külügyminiszter, akkor a Kuhn & Loeb jogtanácsosa/ az USA 100 millió $-os rendkivüli segély alapjából 20 millió $-ral segíti a szovjeteket. Wilson kormány ideje alatt 700 ezer tonna szállítottak a szovjeteknek, a program irányítója Herbert Hoover, Kuhn & Loeb egyik tulajdonosának veje.

1918. Washingtonban megalakul a "Segítség és Együttműködés Oroszországnak Amerikai Ligája", alapítók: George P. Whalen /Vacuum Oil Company/, William B. Thomson /New York-i FED elnök/, Daniel Wiilard /Baltimore and Ohio Railroed Co./

1918. United Secret Servise /2nd Army Bureau/ jelentést készített arról hogy 1917-ben kik pénzelték a szovjet forradalmat: Jacob Schiff, Guggenheim, Max Breitung,. A Kuhn & Loeb igazgatói: Jacob Schiff, Felix Warburg, Otto Kahn, Mortimer Schiff, S.H. Hanauer, mind zsidók. A Daily Forward /zsidó újság/ megírta hogyan továbbították a pénzt a forradalmároknak a Westphalian-Rhineland Syndicate vagyonából a párizsi Lazare Brothers /zsidó bankház, ma Free Europe/ keresztül a a Gunsborg Bankba, Speyer & Co. és a stockholmi Nya Banken-ba.

1918. Robert Scott Lovett az igazgatója a UPR, Pescott Bush főosztályvezetője a US War Industries Bord-nál amely elnöke Bernard Baruch, a helyettes pedig Clanrence Dillon, egy bankár.

1918. Argentina: Salamon Haselman és felesége Julia Fitz megkezdi a kommunista szervezkedést, 1919-ben bolsevik forradalom tört ki vezetői:Pedro Wald /Naleskovskij/ hadügyminiszter Macari Ziazin. Majd Peron kormány belügyminisztere Borlensky és még több kormánytag is zsidó. Guatemala volt kommunista diktátora Arbenz is zsidó volt.

1918.10.31 Horthy Miklós odaatta a magyar flottát a Szerb-Horvát-Szlovén Nemzeti Tanács megbízottjainak.

1919. 1919-ben a New York-i Hebrew Publishing kiadta a Kol Nidre ima teljes szövegét, amit az év elején szoktak elmondani. "Minden fogadalom, kötelezettség,eskü vagy kiátkozás, minden néven tett ígéret, melyre fogadalmat tettünk, megesküdtünk, vagy köteleztük magunkat, az engesztelés e napjától az engesztelés következő napjáig előre megbánunk mindent. Minden felmentettnek, megbocsátottnak,semmisnek, érvénytelennek és hatástalannak tekintendő. Ezek nem köthetnek és nem bírhatnak. A fogadalmak többé ne tekintessenek többé fogadalmaknak, a kötelezettségek ne tekintessenek többé kötelezettségnek, az eskük ne tekintessenek többé eskünek."

1918. 1918-22 között Lenin 600 millió rubelt kap a New York-i Kuhn és Loeb bankháztól.

1919. jan. 15. Noske elfoglalja a spartakista miliciák főhadiszállását.

1919. jan. 15. Kivégzik a kommunista Karl Liebknecht-t és Rosa Luxemburgot.

1919. márc. 14. Blokád Németország ellen 9 hónap alatt 800 ezer német hal éhen. Hogy rákényszerítsék Németországot a béke elfogadására.

1919. ápr. 7. Bajor Tanácsköztársaság kikiáltása, hadüzenet Berlinnek.

1919. ápr. 28. Noske megkezdi a bajor hadműveleteket.

1919. ápr. 30. A Bajor túszokat kivégzik, a francia kormány diplomatákat és élelmiszert küld a kommunistáknak.

1919. máj. 7. Noske Lipcse előtt.

1919. máj. 26. Vége a Bajor Köztársaságnak.

1919. máj. 30. A Párizsi Békekonferencia vezetőinek delegátusai I. Edmund de Rothschild javaslatára találkoznak a Hotel Majestic-ben ahol megegyeznek hogy nemzetközi csoportokat hoznak létre hogy nemzetközi ügyekben tanácsokat adjanak saját kormányaiknak. Így alakul meg később a CFR. New Yorkban, Londonban a Chatman House Study Group, Institute of Pacific Relation /a mi távolkeleti ügyekkel foglakozik és a Japánok Pearl Harbour elleni támadását szervezte/. Hamburgban a Institut fur Answertise Politic, Párizsban a Centre d' Etudes de Politicque Etrangere.

1919. jún. 28. Aláírják a Versailles-i békeszerződést.

1919. 20.márc Kun /Kohn/ Béla sikkasztó, 1919. Januárjában letartóztatják izgatásért, majd 1919. Márc. 20.-n a Gyüjtőfogházban a szociáldemokraták átadják neki a hatalmat, aláírják a szocialista-kommunista egységokmányt, amely kimondja hogy a Szociáldemokrata és a Kommunista Párt Magyarországi Szocialista Párt néven egyesül, az okmányt a Magyarországi Szocildemokrata Párt nevében aláírták: Landler Jenő, Weltner Jakab, Kunfi Zsigmond, Pogány József, Haubrich Jenő, mind zsidó, a Kommunisták Magyarországi Párt részéről Kun Béla, Szántó Béla, Vágó Béla, Jancsik Ferenc, Vántus Károly, Chlepkó Ede, Seidler Ernő, Rabinovics József, Jancsik kivételével zsidók, és 21-én kikiáltja a Tanácsköztársaságot, amely aug. 1-ig tart.

1919. 21.márc Tanácsköztársaság: Garbai Sándor forradalmi kormányzótanács elnöke /nem zsidó, alibi mint manapság Kunce az SZDSZ-ben, később Párizsban szegényen halt meg./ Kormányzó tanács tagjai: Kun /Kohn/ Béla /külügy/, Pogány /Schwarz/ József /hadügy/, helyettesei: Szántó /Screiber/ Béla, Samuelly Tibor /a terror brigádok vezetrője, 1917-ben ő is fogadta Lenint Szentpéterváron, később a parasztok agyonverték/. Landler Jenő /belügy/, helyettes Kunfi /Kunstatter/ Zsigmond. Lukács /Löwinger/ György közoktatás, Landler Jenő kereskedelem, helyettese: Rákosi /Roth/ Mátyás, Hamburger /Haubrich/ Jenő földművelés ügy, Bőhm Vilmos szocializálás, helyettese: Hevesi /Honig/ Gyula. Erdélyi /Erlich/ Mór közélelmezés, helyettese: Illés /Braun/ Arthur, Kalmér /Kohn/ Henrik. Továbbá: Vágó /Weisz/ Béla, Székely /Silberstein/ Béla, Bokányi /Braun/ Dezső, Friedler Rezső, Rónai /Reiner/ Zoltán, Preusz Mór, Seidler/ Ernő, Kalmár /Kohn/ Henrik, Rabinovics József, Ágoston /Augstein/ Péter. Kivégzők: Korvin /Klein/ Otto, Kerekes /Kohn/ Árpád. Terror legények 99% zsidó. Rákosi Mátyás vezette a Vörös Őrséget amely a rendőrséget váltotta.

Szamuely Tibor Cserny Józseffel 200 fős zsidó terror kommandót állított fel, és páncélvonattal járták az országot. A Teréz körúti Batthyány palotában rendezkedtek be, de a Parlamentben is kinzókamrákat és vésztórvényszéket állítottak fel. Kalocsa környékén parasztfelkelés tört ki, Szamuely maga 50 felkelőt akasztatott fel. Érdekesség még hogy Kun Béláék el akarták adni a magyar koronát egy német ószeresnek, manapság pedig Kun unokálya Sólyom László a köztársasági elnök.

1919. 21.márc 1919.08.01 Tanácsköztársaság Magyarországon. Miután a diktatúra a román tiszai támadás miatt megbukott Bécsben Weltner Jakab megegyezett Cuningham ezredessel, így a zsidó népbiztosok luxusvonaton 200 millió aranykorona értékű magyar vagyonnal elhagyhatták az országot, és Moszkvába mentek. Kun Béla repülőn menekült, megrakodva arannyal. Unokály a jelenleg Magyarország Köztársasági elnöke. A világháború befejezésekor a frontvonalak az országhatáron kivülre estek , Olaszországba /Doberdó/ és Galíciában. A zsidó tanácsköztársaság egyik első intézkedése volt, hogy felszámolták a hadsereget. Az oláhok megsem álltak Győrig, a szerbek pedig Pécset is megszállták.

1919. 25.márc A békekonferenciára érkező zsidók megalakítják a Conference of Jewish Delegations at the Peace Conference, a gyülésen képviselte magát a Word Zionist Organization és a B'nai B'rith. A béketárgyalások után a bizottság nem szünt meg hanem Dr. Leo Motzkin elnökségével és jelentékeny befolyást szereztek az Interparlamentary Union-ban, az International Minority Congress-ben, és a League of Nations-ban.

1919. szept. 1. Megalakul az USA kommunista párt, főtitkár William Z. Foster aki zsidó.

1919. apr. Gömbös Gyula vezérkari százados megszervezi a Nemzeti Hadsereg magját és Horthy Miklóst hívja meg az élére mivel az magasabb rangú. 4 évvel később Horthy lovas rendőrei oszlatják fel a Turul Szövetség és az Ébredő Magyarok gyűléseit, és a bethleni konszolidáció ismét bevezeti a "felekezeti izgatás" paragrafusát a szólásszabadság ellen. A gróf Bethlen és a szociáldemokraták által kötött paktum 25 zsidó képviselőt juttat a parlamentbe, és a liberális sajtó újra virágzik.

1919. Párizs békekongresszus, német küldöttség: Max Warburg, von Strauss, Oskar Oppenheimer, dr Jaffe, Brentano, Struck, Wassermann, Mendelshon, Bertold, vagyis zsidók.

1919. Versailles találkozó Paul Warburg /FED elnöke, Wilson pénzügyi tanácsadója, Kuhn és Loeb egyik igazgatója/, Max Warburg /német titkosszolgálat vezetője, császár pénzügyi tanácsadója/ Colonel Edward House /Wilson személyi tanácsadója/, John Foster Dulles és Allan Dulles /Kuhn és Loeb-tól/, Alfred Milner /angol szabadköműves, Lenint 21 millió rubeller támogatta/. Lloyd George brit miniszterelnök tanácsadója Sir Philip Sasson, Mayer Amschel Rothschild leszármazottja, a brit titkostanács tagja /ő bombáztatta le a II. VH idején a német városokat és munkás negyedeket, kivéve az ipari kerületeket/. Clemenceau francia miniszterelnök tanácsadója George Mandel született Jeroboam Rothschild.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakhogyeztistudd.blog.hu/api/trackback/id/tr343061120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása