HTML

Csak hogy ezt is tudd!

Csak hogy tudd!

Friss topikok

  • Géza Fispán: Ennek a sok baromságnak az alátámasztására nem kéne holmi forrás ? :) Mert így a te agyszüleményed... (2017.02.16. 09:45) NÉVTELEN XVII.
  • Fejedelem Árpád: @Bagossy Lajos: Uram, on az egyik tipikus peldaja a "probalja mosni mocskos kezet" Zsidonak. Akit... (2016.01.06. 20:37) A zsidók története
  • vomit: "Életét két dolog irányítja, felelősség zsidó vallása, illetve zsidó népe iránt." ezek a pszichop... (2013.07.15. 14:29) Kinek fizetjük az államadósságot.
  • skymiller: George Mendel, valójában Georges Mandel, született Louis George Rothschild. Clemenceau belügyminis... (2013.05.12. 13:45) Proletár mint haszonállat.
  • kissspeter53: @Max val Birca: Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi. Mint ahogy Gibran mondta: A... (2012.06.15. 15:00) NÉVTELEN

Linkblog

NÉVTELEN XIV.

2011.07.12. 17:51 kissspeter53

1981. dec. 4. 12333 Executive Order, amelyet Reagen írt alá, engedi a CIA-nak hogy az USA állampolgárok ellen kémkedjenek.

1981. Stuart Kahan, Lazar Kaganovics unoka öccse, könyvet írt a nagyapja életéről melynek címe: The Wolf of the Kremlin. Kaganovics 1911-ben ott volt a Kommunista Párt első gyülésén, miután halotta Trockij beszédét egy zsinagógában. 1930-ban különleges osztályt szervezett a szovjet titkos rendőrségen belül, ők voltak a Vinnitcai és a Katyn-i kivégzések végrehajtói. A német támadás után ő szervezte meg a zsidók keletre való menekítését. Lázár Kaganivics Szállítási miniszter volt. 1953-ban amikor Sztalin deportálni akarta a zsidókat akkor nővérével Rosa-val aki orvos volt, megmérgeztette. 1991-ben halt meg addig pompában élt. Moses Kaganovics Ipari miniszter volt.

1981. Larry McDonald kongresszusi tag nyomozást akar a CFR és a TLC ellen. Larry McDonald és 268 más utas meghal amikor a gépet a /Korean Airlines/ amelyen utazik a szovjet vadászpilóták lelövik a Sahalin szigetek felett.Az összes holttestet megtalálták kivéve a két pilótáét, a gép letért az utirányról, a szovjetek hívták a gépet de az nem válaszolt, majd figyelmeztető lövést adtak le de akkor sem válaszoltak, a helybéliek két ejtőernyőst láttak.

1981. US Naval Surface Weapon Office of Non-Lethal Weapons kutatásokat folytat és kifejleszt mikrohullámú eszközöket lázadások ellenőrzésére.

1982. 06.jún Az Izraeli hadsereg behatolt Libanonba hogy 40 km-re üzze el határaitól a palesztin terroristákat. Védelmi minszter Arial Sharon. Majd egyezményt kötöttek a hogy a palesztin fegyveresek elhagyhatják Bejrutot fegyvereikkel, a civilek a nemzetközi erők védelme alatt maradtak.1982.szept16. Az izraeli hadsereg bekeríti a Sabra és Shatilla menekült táborokat, bárki aki szökni próbált azokat lelőtték majd 8 órakkor megindult a támadás és senkit sem engedtek be amíg tartott a mészárlás /3 napig/. A zsidók tagadták hogy ők tették volna, de ők zárták körül a tábort, ők világítottak két éjen át jelzőfénnyel és reflektorokkal, a támadók /Phalangisták/ izraeli fegyvereket használtak és izraeli parancsnokok vezették őket. Izraeli kormányzat szerint 700 halott, de az első kiérkező újságíró Amnom Kapeliouk aki történetesen zsidó volt több mint 3000 holttestről számolt be. A Vörös Kereszt jelentésében 2750-re becsülte az áldozatok létszámát, a palesztinok pedig 7000-re.

1982. Guy de Rothschild az Egyesített Zsidó Szociális Pénzalap /F.S.J.U/ és a /A.U.J.F./ elnöke. David Rothschild a /F.S.J.U./ pénztárosa és a Zsidó Ügynökség igazgatótanácsának francia tagja. Alan Rothschild elnöke Franciaországi Zsidó Intézmények Képviselőtanácsának és a Központi Izraelita Hitközösség elnöke. Elie Rothschild elnöke A.U.J.F. végrehajtó bizottság elnöke. Alix de Rothschild "Fiatalok Aliya" világelnöke amely segíti a zsidó fiatalok Izraelbe költözését.

1982. Megjelenik Edward Bristow könyve a Prostitution and Prejudice, amelyben azt írta hogy a 19 és a 20. század elején az orosz és a lengyel nőkereskedelem a zsidók kezében volt, a nőket a közel-keletre, Egyiptomba és Amerikába vitték. A lengyel nőkereskedelem központja Oswiecim volt melynek német neve Auschwitz. Emiatt a rabszolga kereskedelem, és az uzsora kamat miatt törtek ki pogromok a zsidók ellen. Manapság évente 40000 ezer ukrán nőt vissznek prostituáltnak külföldre a New York Times cikke szerint.

1982. A fejlődő és kelet-európai országok adóssága meghaladta a 800 milliárd $-t, ami 1999-es árfolyamon 1,3 billió$. /Világbank/.

1983. Dr. Charles Weber kiadja a :The Holocaust: 120 Questons and Answers. Manapság már nem adják ki.

1983. Andropov szovjet főtitkár meghal, Chernyenkó követi.

1983. Több mint 21000 alapítvány működik az USA-ban.

1983. Az Associated Press-ben cikk jelenik meg 1983.máj.23.-án arról hogy a Szovjetek kifejlesztettek egy "Linda" névre működő szerkezetet amely 40 Mhz-en működik és befolyásolni tudja az emberi viselkedést, 1960-tól használják. Miután a cikk megjelent az Szovjetek kölcsön adták a gépet a Jerry Pettis Memorial Veterans Hospitalnal-nak. A korház kutató orvosa szerint a gépet használni lehetne osztálytermekben ahol befolyásolni tudnák a sérült és zavart gyerekek viselkedését.

1983. 1983 és 1989 között az USA Irak oldalán ált az Irán-Irak háborúban és szinte minden héten szállított fegyvert Iraknak. Irak kölcsönöket vett fel Szaud-Arábiától és Kuvaittól a háború miatt, de 1990-ben csökkentek az olajárak így Irak nem tudott törleszteni és követelte hogy az OPEC tagállamok csökkentsék termelésüket és Szaud-Arábiától és Kuvaittól hogy engedjék el az adósságot. Reagen kormányzat idején a Bechtel Corporation megakarta szerezni Szaddam hozzájárulását egy olajvezeték megépítéséhez amely az Eufrátesz olajmezőitől az Akabai öbölig. 1983-ban Rumsfeld Irakba utazott mint az USA békekövete, de nem a békéről hanem az olajvezeték megépítéséről térgyalt. Szaddamm nem egyezet bele mert így Izrael is könnyen olajat kaphatott volna. 2003-as USA Iraki megszállása után a helyreállítási munkák 85 %-t a Bechtel Corporatin kapta meg. Irakban a vegyifegyvereket előállító üzemeket a Bechtel építette.

1983..04.18. A Pápa nyílvános fogadáson fogadja a Trilaterál bizottság 200 tagját.

1984. 1. Ernst Zündel második pere Torontóban, 1988 április 20-21 Fred Leuchter tett tanuvallomást: 32 db mintát hozott Auschwitz-ból és Birkenauból amely alapján 192 oldalas jelentést írt, az eredmény hogy soha nem használtak gyílkos gázt ezeken a helyeken, a 'gázkamrák'-nak közönséges befelenyíló fa ajtajaik vannak, amelyek befelé nyílnak, és rá voltak csatlakoztatva a központi csatornahálózatra, így a gáz eljutott volna a korházba és a parancsnok irodájába is . Ken Wilson légifoto elemző azt mondta hogy az úgynevezett gázkamrákon csincsenek szellőzőkémények. James Roth /nem volt beavatva/ a Massachusetts laboratóriumának vezetője elemezte a 32 mintát és nem talált bennük ciánt, ellenben a US gázkamrákból vett mintákban hatalmas dózis volt kimutatható. Két évvel később a Leuchter Report-t megerősítette a Krakow Forensic Institute, Germar Rudolf és Walter Lüft által. Végül Ernst Zündel-t elitélték az indoklás az volt hogy a Holocaust megállapított tény amit józan ember nem von kétségbe.

Zündel pere alatt Sol Littman a Wisenthal Centertől azért lobbizott hogy helyezzék vád alá és börtönözzék be "tagadás büntettéért", mert tagadja a II. Világháborús zsidó dogmákat. Később Zündel házát valakik felgyújtották.

1984.03.22 II. János Pál pápa nyílvános kihallgatáson fogadja a zsidó szabadköműves B'nai B'rith.-t.

1984. Gorbacsov körút Londonban, Párizsban ahol szabadköműves lett.

1984. A FED részvényeseinek 1 milliárd $ után 33 millió $ hasznuk van.

1984. Standard Oil megszerzi a Gulf Oil-t 13.2 milliárd $-t.

1984. Az Arbusto sikertelen vállalkozásnak bizonyult, a Spectrum 7 Energy Corp. Amelynek George W. Bush lett az igazgatója.

1985. Izrael 12 milliárd $ követelt az USA-tól 8 évre. Az amerikai segély átlagosan 2 milliárd $ Izraelnek. Ausztriától 90 millio $ kártéritést követelnek a Holocaust áldozatok miatt.

1985. Rodolf Vrba alias Walter Rosenberg az auschwitzi legfontosabb és legtöbbet idézet tanuja , miután egy kanadai ügyvéd kihallgatta bevalotta hogy egyetlen elgázosítást sem látott, és könyvében élt az írói szabadsággal. Paul Rassinier francia ellenálló, maga is volt Buchenwald-i táborlakó a háború után 15 éven keresztül bárhol ahol felbukkant egy holocaust szemtanú, ő elment és kikérdezte, de azok néhány kérdés után bevalották hogy csak ismerősüktől halották akik azóta meghaltak.

1985. Arnold Friedmann egykori auschwitzi szemtanút, aki azt állította hogy a krematórium kéményén kicsapó láng és füst alapján megtudta mondani hogy "lengyelt vagy ukránt, kövér vagy sovány embert égetnek-e", amikor 1985-ben szembesítették azzal a ténnyel hogy a krematóriumok sem látható füstöt sem lángot nem lövell ki, akkor beismerte hogy az egészet ő találta ki. Éppen Auschwitzban volt a legnagyobb tifuszjárvány /regisztrált halálesetek 65 %-a/ és mivel a környéken magas a talajvízszint /50-100 cm/ ezért volt szükség a krematóriumokra. Jean-Claude Pressac tanulmánya /a zsidó Beate-Klarsdfeld Alapítvány megbízásából/ alapján ami a krematóriumokra vonatkozott a halotta hivatalos számát 4 millióról 1 millióra csökkentették, azaz 75 %-ak korrigálták. Carlo Mattogno és Franco Deana kritikus elemzésnek vettették alá a tanulmányt hogy még ez a szám is túlzó, a krematóriumok kapacitásának vizsgálata azt mutatja hogy a valóságos szám közelít a hivatalos halottaskönyvekből 1989-ből származó számokhoz. Egy mai Franciaorszábban működő modern gázzal égető krematórium 8 óra alatt maximum 5 tstet tud tökéletesen elégetni.

1985. Gorbacsovot pártfőtitkárá választják.

1985. Gorbacsov meghírdette a Glasznoszty-t és a Peresztrojkát.

1986. Szájer József Oxford Egyetemen /Balliol Collage/ tanul, majd Michigan egyetem kutató munka.

1986. Ellie Wiesel , aki állítása szerint több haláltábort megjárt, megkapta a Béke-Nobel díjat, 80 német képviselő ajánlása alapján. Könyvében az " Éjszaka"-ban leírta hogy látta az égető gödröket ahova élve dobták be az embereket. Majd a könyv végén azt írta hogy amikor a front közeledett a foglyok választhattak hogy bevárják a szovjeteket vagy a németekkel nyugat felé vonulnak. Ő az apjával és sok ezer társával úgy döntött hogy a németekkel tartanak. Ellie Wiesel 25 ezer $-t tart előadásokat.

1986. Csernobil-i katasztrófa, a szovjetek masszív amerikai és NSZK segélyt kapnak.

1987. Az USA kiadja Izraelnek John Demjanjuk-t, akit azzal vádoltak hogy Treblinkában a gázkamrákat üzemeltette. Demjanjuk bebízonyította hogy sosem volt Treblinkában. Eddig 53 személytől vették vissza az állampolgárságot és szolgáltattak ki, mint például Koreh Ferencet aki a Székely Nép-nek volt a szerkesztője és antiszemitizmussal vádoltak. A magyarországi holokausztról csak annyit, hogy 2004-ben Avram Hersko született Herskó Ferenc, kémiai Nóbel-díjat kapott. Ő maga 1937-ben született, és 1950-ben vándorólt ki Izraelbe, szülei pedig a háború után az USA-ba. Jelenleg két unokatestvére orvos Karcagon, a fia pedig a pesti Orvostudományi egyetemen tanul. Jövő évben /2005-ben/tervezik a családi találkozót, és 70-80 főre számítanak. Vagyis hogy-hogy ennyien túlélték, ha mindenkit deportáltak ,és megöltek?

1987. Soros Alapítvány fizette a Szovjetunióban a "független" sajtó ás TV. létrejöttét.

1987. Reagen elnök Alan Greenspan-t nevezte ki a FED elnökének aki partner a J.P. Morgan Co.-nál.

1987. Tanulmány jelenik meg hogy a 30 év alattiak 16%-a bal kezes. Feltehetőleg az ultrahangos vizsgálatoktól.

1987. CBS /Jane Wallace/ interjút készített Michael "Mickey" Tolliver-rel, aki a CIA pilótája volt, és azt mondta hogy gépével 28000 lbs fegyvert és muníciot vitt a kontráknak és három nap múlva 25360 lbs marihuanát szállított az US légierő Homestead és Floridai bázisára.

1987..09.27 Lakitelken megalakól az MDF, 181 jelenlevő közzül 81 hivatásos besúgó, többen külföldi szolgálatoknak is jelentettek.

1988. 15.márc Göncz Árpádot / volt besugó aki jelentéseket írt a kommunista pártnak a 47-es választások idején a Kisgazda Párt vezetőiről, lánya 2004-ben Esélyegyenlőségi miniszter lett/felkérik hogy legyen a leendő köztársaság elnöke, de a FIDESZ csak március 30.-án az SZDSZ NOV. 30.-án alakul meg.

Magyarországi rendszerváltók: Sólyom LászlóAlkotmánybíróság elnöke, Kun /Kohn/ Béla unokája. MSZP: Horn Gyula volt Ávos akit ki is tüntettek mert 56-ban a Nyugati Pályaudvarnál és Csepelen lőtte a munkásokat, Medgyessy Péter volt besugó, ő volt az eggyike aki beviotte Magyarországot a Valutaalapba, Kökény Mihály, nagyapja Varga /Weiszfeld/ Jenő a 1919-es kömmün népbiztosa, Sztalin gazdasági tanácsadója és 1943-ban 830000 magyart ajánlott fel Sztalinnak élő jóvátételként. FIDESZ/ Aczél György kommunista és Soros György kapitalista pártja, mivel ék választották ki és taníttaták őket/: Orbán Viktor, /apja kommunista pártitkár, nagyapja 56-ban lőtte a felkelőket és ezért ki is tüntették/ 1989-Orbán Viktor Oxford-ban a Pernbroke College-ben angol liberalizmus történetét és filozófiáját tanulja. Előtte 1987-től a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében dolgozott, majd a Sorod Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa lett. Szájer József Szájer József Oxford Egyetemen /Balliol Collage/ tanul, majd Michigan egyetem kutató munka, jelenleg Uniós képviselő, Áder János: az MSZMP központi bizottságánál dolgozott. SZDSZ: volt zsidó Ávósok és azok leszármazottjainak pártja, úgy mint Bauer család, Pető család. Demszky Gábor, Budapest Főpolgármestere egy évig rendszerváltás előtt USA-ban tartózkodott/ 1988-89 Columbia Egyetem/, börtönviselt ellenzékiként a kommunisták kiengedték, Magyar Bálint /zsidó/, 1848-as miniszternek Szemere Bertalannak a leszármazottja, aki míg a magyarok harcoltak addíg a zsidók emancipációját tartotta legfontosabbnak. Kisgazdapárt: Torgyán József, 56-os vérbíróságokon dolgozott. MIÉP: Csurka István: Aczél György korai felfedezettje, az ötvenes években ő jutatta be a Színművészeti Főiskolába, Csurka 56-ban besugó, ő vallott Angyal István ellen, amiért jutalmul megkapta annak lakását, pedig Angyalt akkor még ki sem végezték. SKINHEAD mozgalom. Szabó Albert mint vezető, akkor távozott az országból miután a Jeruzsálemi Rabbiképzőben készült fotók kerültek elő amelyek őt ábrázolták. További ÁVH-ás csemeték: Gerő László, Gerő Ernő testvére, fantom cégeken keresztűl hatalmas pénzeket utalt ki Izraelbe. Gerő Tamás a Pillér II-es ügyben sikkasztott sok pénzt. Eörsi Mátyás, apja Eörsi Gyula Rákosi elvtárs legjobb barátja. Mátyásnak közös irodája van a „körmös” Bauerer és a másik ÁVH-sal Bárd Károly. Ennek fia ifjabb Bárd Károly az Antall kormány idején Igazságügyminisztérium államtitkár helyettes volt, és rábízták a sortűzpereket. Bíró Ferenc, Rákosi testvérének fia, vezérkari főnök volt az MDF kormány idején.

Tehát továbbra is egypárt rendszer maradt, csak átalakult uzsorakamat beszedő párttá.

1988. 16.júl Jürgen Graf svájci kutató és szerző elveszti tanári állását és 15 hónap börtönre és 8000 frank pézbírságra itéli holocaust revizionista írásaiért.

1988. Párizs, Pére Lachaise temetőben Nagy Imre megemlékezésen Antall Józsefet jövendő miniszterelnökként üdvözlik. Horthy egyik exminiszterének fia. Horthy száműzetésében zsidó pénzügyi támogatásban részesült.

1988. George Bush /CFR, TLC/ tag az USA elnöke. Előtte Reagen alelnökeként 85-89 között 60-szor szállítottak Irakba vegyifegyvert.

1988. Pan American Flight lezuhan Skóciában Lockerbie felett miután egy CIA drogfutár bombát rakott a csomagjába. Hat társa utazott a gépen akik tanuskodni mentek az USA-ba a CIA drogügyletei miatt. Libiát tetták felelőssé a robbanás miatt.

1989. Orbán Viktor Oxford-ban a Pernbroke College-ben angol liberalizmus történetét és filozófiáját tanulja. Előtte 1987-től a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében dolgozott, majd a Sorod Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa lett.

1989. Berlini fal leomlik.

1989. Mark Palmer USA budapesti nagykövete Lakitelken az MDF tagság előtt kijelenti, hogy az MDF jobboldali párt lesz, Antall József lesz az elnoke, és ők nyerik meg a választásokat. Ekkor a tagság többsége kommunista párttag volt, nem is halottak Antallról.

1989. 46 db auschwitzi halottaskönyv került elő, amelyekben fel volt jegyezve az elhunytak neve, kora, foglalkozása, vallása, születési hely, idő és a halál oka. 46 kötetben 66206 haláleset van feljegyezve. Sok halott 70 épv feletti volt, így nem volt szelektálás. A halottaskönyvek mikrofilmjei megtalálhatók a Nemzetközi Vöröskeresztnél Genfben és Nemzetközi Keresőszolgálatnál Bad Arolsenben, az eredeti könyvek az Auschwitzi múzeumban vannak. A hivatalos statisztikai kiértékelés a következő: A halál oka 65 %-ban tifusz, az elhunytak 52 %-a volt zsidó.

1989. M. Gorbacsov engedélyezi a Grant Orient Szabadköműves páholy megnyítását.

1989. Reagen visszavonul az elnöségből. Amikor hivatalba lépett az USA államadóssága 980 milliárd $, amikor távozott akkor 2600 milliárd $, jelenleg 6000 milliárd $.

1989. Lyndon LaRouche amerikai közgazdászt aki az uzsora civilizációja ellezőjét az Anti Defamation League /ADL/ követelésére gyorsított eljárással 15 év börtönbüntetésre itélték, munkatársait 77, 39, 34, 33 évre. Roy Bullock az ADL munkatársa a 90-es években az ADL-en keresztül országos lehallgató hálózatot működtetett és állampolgárok tízezreinek adatait szolgáltatta ki Izraelnek.

1990.03.25 A magyar parlamenti választások második fordulója: Az MDF 164 mandátum, SZDSZ 92, FKGP 44, MSZP 24, FIDESZ 21, és öt független jelölt, stb. Ezekből ügynökök és besúgók: FIDESZ 17, SZDSZ 46, MSZP 20, független..

1990. szept. 14. Newsweek kiadvány jelenik meg egy arról hogy a Battlelle Memorial Institute tanulmányt írt a flour és a rák kapcsolatáról Kongresszusi megbízás alapján. A publikálást a Journal of the National Institute meghíúsította.

1990. júl. 13. Laurent Fabius szocialista párti zsidó képviselő és Jean-Claude Gayssot kommunista párti képviselő benyújtják a francia parlamentnek a Fabius-Gayssot törvényt amely szerint a Holocaust tagadás bűncselekmény. 1990 jul.-1993 jan. a törvényt 27 alkalommal használták.

1990. júl. 13. Laurent Fabius szocialista párti zsidó képviselő és Jean-Claude Gayssot kommunista párti képviselő benyújtják a francia parlamentnek a Fabius-Gayssot törvényt amely szerint a Holocaust tagadás bűncselekmény. 1990 jul.-1993 jan. a törvényt 27 alkalommal használták.

1990. dec. Szövetségi szabályozással lehetővé teszik hogy az US és a nemzetközi jog kikerülésével az FDA végezhet kisérleteket a pácienseken akaratuk ellenére. Pl. katonáknak adnak be kisérleti stádiumban lévő gyógyszereket és vakcínákat anélkül hogy tájékoztatnák őket. Lásd az öbölháború idején 40000 katonát a Public Citizens Health Research Group jelentése szerint.

1990. es Washigton lakosságának 70 %-a néger. A szövetségi kormányzat naponta 1 millió $ ad a városnak hogy kinézzen valahogy. 50%-a a négereknek 18-35 között volt már dolga a büntetés végrehajtással. Mint például a polgármester aki ellen eljárás indult kokain forgalmazásért, de azért letöltötte hivatali idejét. A rabszolgaság megszüntetése után a négerek zöme a mezőgazdaságban dolgozott, de a második VH után a kormányzat beindította a jóléti programot, égy a feketék hagyták a földet és a városokba költöztek ahol segélyen élnek. Az összlakosságnak 13%-a néger de még 1 % sem dolgozik a mezőgazdaságban manapság, az US Mezőgazdasági Minisztérium adatai szerint.

1990. jul. Lengyelországban a hivatalos Auschwitzi 4 milliós számot 1 millióra korrigálták és az emlékművet eltávolították.

1990. szept. Szaddam Huszein átadta azt a jegyzőkönyvet, amely April Glaspie USA iraki nagykövetével 1990.júl.25-én folytatott beszélgetést tartalmazta. A beszélgetésből kiderült hogy az USA nem kiván állást foglalni Irak és Kuvait vitájában sem más arab-arab konfliktusban.

1990. Department of Justice: A feketék kétszer annyi fehéret ölnek meg mint azok feketét, pedig a fehérek hatszor annyian vannak és a gyilkosságok fele felderítetlen. A feketék 20 szor többször rabolnak ki fehéret és 52 szer fekete banda támadás éri a fehéreket. A feketék 900 szor több fehérnőt erőszakolbónak meg, mint fehérek feketét.

1990. ENSZ megkezdi nemzetközi összefogással az öböl háborút, Bush meghírdeti Az Új Világrendet / New Word Order/. Előzőleg April Glaspie az USA iraki nagykövete biztosította Szaddám Hussein-t, hogy Kuvait nem áll semmilyen védelmi szövetségben az USA-val. Szintén 1990. jul.31-én a House Foreign Affairs Subcomittee on the Near East /Képviselőház Közel-Kelettel Foglalkozó Külügyi Albizottsága/ előtti beszámolójában John Kelly külügyminiszter helyettes kijelentette, hogy nincs semmiféle közös védelmi megállapodás az USA és Kuvait között. Az olaj akkori ára 16 $-volt, háború után 22 $.

1990. US Supreme Court/ Legfelső Bíróság/ szabályozza hogy a vallás szabadság nem jog, hanem csak egy kiváltság amit a kormányzat ad.

1990. Évek, Dr. Michael Aquino az US Army Intelligence ezredese a Temple of Set okkultunista társaság vezetője. Aquino a katonai agy kontrol szakértője, kutatási területe a psychologiai hadműveletek és a lakosság elenőrzése. Katonai és civil hatóságok folytattak ellene eljárást amiatt hogy gyerekeket szexuálisan molesztáltak a San Francisco-io Presidio katonai bázison. Aquino cikket írt az agykontrol elméleteiről a Washington Military Rewiew-ba:" From PSYOP to Mindwar: The Psychology of Victory". A Presidio épülete ad otthont a Gorbacsov Intézetnek is.

1990.-es USA vagyona 46 trillion $, adóssága 16trillion $, kulcspozíciok betöltők 90% CFR tag. Clinton elnöki adminisztráció 80 tagja CFR tag.

1990.Albert Reichmann kanadai állampolgár, világ egyik legnagyobb ingatlanforgalmazó cége az övé, David Moskowitz, amerikai állampolgár elhatározza, hogy zsidó vallásim iskolát alapítanak Budapesten. Ezért Michel Cohen-t Londonból meghívták Budapestre. Cohen 50 tanulóra számított, de már az első napon 450 gyerek jelentkezett felvételra. Azonnal segélykérés ment Izraelbe, USA-ba és Angliába zsidó tanárokért. Ki tudja mára hány tanulójuk van.

1991. dec. 26. Gorbacsov átadja a hatalmat: "Most már új világban élünk" Gortbacsov alapítvány székház Moszkva legszebb terén, és San Franciscoban a Golden Gate mellett a Haditengerészet adta az épületet.

1991. márc. 20. Az USA elnöke George Bush a zsidó Purim ünnepekor aláírta azt a törvényt, miszerint Menáchen Mendel Schneerson rabbi születésnapját az "Oktatás Napjává" tette. A rabbi a Chábád Lubovics szekta vezetője. Aszekta központja New Yorkban van, vezetősége állandó kapcsolatban van az USA elnökkel és annak körével. A szekta tagja a szenátus elnöke és Paul Wolfowitz az USA védelmi minisztere, valamint Baruch Goldstein is aki 1994-ben imádkozó muzulmánokat géppuskázott le. A szekta elérte hogy eltávolították a törvényszék épületében lévő gránítot amibe a Tízparancsolat volt belevésve, mivel hogy alkotmányellenes.

1991. 1. Günter Decker Weinheim-i gimnáziumi tanárt a Mannheim-i Tartományi Biróság a BTK 130.paragrafusa alapján /közösség elleni izgatás/, 12 hónap börtön büntetésre ítélte, mert 1991 novemberében egy nyílvános előadáson "egyertértő mimikával és gesztikulációval" fordította le az amerikai Fred Leuchter tanulmányát. A Szövetségi Törvényszék /Bundesgerichtschof, BGH / 1995 marc.15.-én megsemmísítette az itéletet. A Németországi Zsidók Központi Tanácsa nyílvánosan bírálta Decker felmentését és követelte a törvény szigorítását. Ezután a német parlament a szervezet utmutatása alapján rövidesen megváltoztatta a törvényt, így 1994. dec. 1-óta BTK 130. 3-as bekezdése alapján /Lex Auschwitz/, aki csak általánosságban kételkedik a Holocaustban, az öt évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható. De Decker sem úszta meg mert 1995 áprilisában a Karlsruhe-i Tartományi Bíróságnál. A tárgyaláson Heikon Klein államügyész csak annyit kérdezett hogy hisz-e a gázkamrákban, Decker azt válaszolta hogy tudni akar, és ezért két év letöltendő börtönbüntetést kapott.

1991. 2. 1996 juniusában még 20 hónapot kapott, amiért 1990 szeptemberében szervezett egy nyílvános találkozót amelyen David Irving is beszélt és revizionista könyveket osztogattak. "Nevelhetetlen " viselkedése miatt 5 évet töltött el a Stuttgart-Stammheim-i börtön súlyos bűnözők számára fenntartott részlegében. A "Lex Auschwitz" életbelépése óta 1994-2000 között több mint 62000 embert itéltek el jobboldali , vélemény nyílvánítással kapcsolatos bűncselekmények miatt. Pl.: Az Ambergi Városi Bíróság 16000 DM pénzbírságra itélte a 78 éves Walter Sattler-t amiért a Sziléziai Menekültek Egyesületében a 15 millió német elüldözését szülőföldjükről a Holocausthoz hasonlította. A férfit Ismail Ertug az Ifjú Szocialisták egyik tisztviselője jelentette fel.

1991. Az Új Hölgyvilág újságban azt írták hogy a magyar koronás címerben nem angyalok hanem meztelen ördögök vannak. Előzőleg a zsidó főrabbi azt nyilatkozta hogy a magyarok a zsidók nélkül még a Bőgatyánál és a fügyülős baracknál tartanának.

1991. 1991. 60-as törvény miszerint a magyar kormány nem szólhat bele a Magyar Nemzeti Bank döntéseibe.

1991. Habsburg Ottó a Páneurópai Mozgalom feje látogatást tett Jeruzsálemben, ahol a héber egyetem néhány kitüntetéssel jutalmazta meg a nemzetközi zsidóságnak tett szolgálataiért. Ott megjegyezte hogy "a Habsburg-házhoz való tartozása révén mélyrenyúló gyökerekkel rendelkezik a zsidó néphez, és anyaiági ősei között spanyol zsidókra tekint vissza.

1991. Gorbacsov ellen lázadás.

1991. Jelcin Oroszország választott elnöke, Boszniai krízis, Oroszország most USA szövetséges.

1991. Irak ellen gazdasági embargó, több mint 1 millió ember hal éhen többségében gyerekek. Az első Iraki háború utá az urán bevonatú lövedékekl miatt 100 %-al nőtt a leukémia a gyerekek között, a többi rosszindulatú betegségben szenvedők száma 242 %-al nőtt. Az USA harci cselekményekbejn kevesebb mint 150 embert vesztett, míg a CIA 1996-os nyílvántartása szerint 100000 katona szenvedett Öböl Szindrómában. Azaz George Bush CIA igazgató korábban eladott vegyi és biológiai fegyvereket Iraknak, majd elnök korábban a háború idején szétbombázták a raktárakat, a szél pedig az amerikai csapatokra fújta azok anyagát. Ez jó üzlet volt mert így a katonák háborúban kapott zsoldjukat és minden megtakarításukat gyógyszerre költötték. Így ingyen háborúztak. Afganisztánban végtag és szemnélkül, születnek gyerekek . Irakhoz tartozik, Bush megigérte az iraki katonáknak, ha leteszik a fegyvert, és kivonulnak Kuvaitból, akkor nem támadják őket. Azok hittek neki, amikor hazaindultak, Bush kiadta a tűzparancsot, 300000 fegyvertelen embert mészároltak le a Halál Utján, ami 20 mérföld hosszú volt..

1992. júl. 20. A TIME magazin közli Strobe Talbott-tól a Globális Nemzet Születése című cikket aki a CFR igazgató volt és Oxfordban Clinton szobatársa.

1992. aug. 21. Ruby Ridge ügy. 3 U.S. marshal Randy Weaver birtokára megy mert egy informátor szerint engedély nélkül tartanak fegyvert. Találkoztak Weaver 14 éves fiával és annak barátjával Kevin Harris-sal. Marshal Arthur Roderick lelőtte a fiuk kutyáját, azok visszalőttek és lelőtték Marshal William Degan-t. A fiuk elszaladtak Marshal Larry Cooper hátbalőtte Sammy Weaver-t. A következő nap megérkeztek az FBI lövészei és egy óra alatt minden felnőttet lelőttek, vagy megsebesítettek anélkül hogy megadásra szólították volna fel őket. FBI ügynök Lon Horiuchi hátba lőtte Randy Weaver-t aki a háza előtt állt, majd Vicki Weaver-t is aki a bejáratnál állt 10 hónapos gyerekével a karjában. Később kiderült hogy Weaver-nek volt engedélye a fegyverekhez.

1992. 26.márc New York Post: a zsidó holocaust hivatalos száma 3,5 millió.

1992. 1992 -őta a Magyar Nemzeti Bank nem ad kölcsönt a magyar államnak. A külföldi államadósság 21 655 000000 $. /Tények könyve 1993/. A költségvetésben adósság szólgálatra és kamattörlesztésre fordított összeg 190523000000 Ft, míg az állam összes bevétele 793284000000 Ft volt, vagyis a költségvetés negyede törlesztésre ment.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakhogyeztistudd.blog.hu/api/trackback/id/tr973061180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása