HTML

Csak hogy ezt is tudd!

Csak hogy tudd!

Friss topikok

  • Géza Fispán: Ennek a sok baromságnak az alátámasztására nem kéne holmi forrás ? :) Mert így a te agyszüleményed... (2017.02.16. 09:45) NÉVTELEN XVII.
  • Fejedelem Árpád: @Bagossy Lajos: Uram, on az egyik tipikus peldaja a "probalja mosni mocskos kezet" Zsidonak. Akit... (2016.01.06. 20:37) A zsidók története
  • vomit: "Életét két dolog irányítja, felelősség zsidó vallása, illetve zsidó népe iránt." ezek a pszichop... (2013.07.15. 14:29) Kinek fizetjük az államadósságot.
  • skymiller: George Mendel, valójában Georges Mandel, született Louis George Rothschild. Clemenceau belügyminis... (2013.05.12. 13:45) Proletár mint haszonállat.
  • kissspeter53: @Max val Birca: Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi. Mint ahogy Gibran mondta: A... (2012.06.15. 15:00) NÉVTELEN

Linkblog

NÉVTELEN XV.

2011.07.12. 17:52 kissspeter53

1992. German Rudolf /évfolyam elsőként végzett a University of Bonn kémia szakán 1989-ben, majd a Max Planck Institute-ben helyezkedett el/ megjelentetí a "Technikal Report on the Formatin and Detectability of Cyanid Compoundsin the 'Gas Chamber' of Aschwitz", amelyben kimutatta hogy nem talált ciánt a 'gázkamra'-ból vett mintákban. Tanulmányában írt a Zyklon B cianidgáz-leadási összefüggéseire, ést azt írta hogy vagy a tanuvallomások nem igazak vagy a tudósítások hogy a különleges kommandó gázálarc és védőfelszerelések nélkül mentek be a kamrákba Ezek után kirugták a munkahelyéről Németországi Zsidók Központi Tanácsának panasza miatt és eljárást inditottak ellene. 1996-ban a bíróság megbüntette a kiadót 30000 márkára és elrendelte a megsemmísitését a tanulmánynak, a rendőrség 93, 94, 95-ben házkutatást tartott nála, késsőbb a bíróság 14 hónap letöltendő börtönbüntetésre elitélte közösség elleni izgatás miatt és amiért metodikailag helyes tudományos munkájából "hibás következtetéseket" vont le. A bírósági tárgyaláson Rudolf azt kérte hogy egy független szakértő ismételje meg az ő vizsgálatait, de bíróság elutasította ezt mivel a Holocaust nyílvánvaló dolog. A büntetés elől Angliába költözött.

1992. A francia hatóságok megszüntetik a Revue d' Historie Révisionniste újságot amely két évig tudott megjelenni Pierre Joxe belügyminiszter és a Fabius-Gayssot törvény ellenére, és a revizionisták egyetlen újságja volt.

1992. Clinton-t /CFR, TRC tag / elnökké választják, amerikai katonákat ENSZ parancsnokság alá helyez Boszniában, Peruban stb. Elkezdődnek az USA katonai bázisok lebontása, engedélyezi orosz és kelet-német katonai felszerelések bevitelét USA területre. Aláírja a törvényt amely engedélyezi a házkutatásokat, elkobzásokat, lehallgatásokat, és elmozdítja a 2th Amadment rights.

1992. Los Angeles gettó lázadás, sok épület katonai szakszerűséggel felgyújtva, és kihívták a Nemzeti Gárdát. Azokat a civileket akik fegyvert fogtak üzleteik megvédésére szövetséges ügynökök letartóztatták.

1992. 11 nyugati olajtársaság ellenőrzi a kaszpi tenger környéki olaj mezők 50%-t, úgymint: Unocal, Texaco, Amoco, Atlantic Richfield, Chevron, Exxon-Mobil, Pennzoil, Phillips, British Petroleum.

1992. 1992-ig nem volt a privatizációról törvény, úgy adták el a nemzeti vagyont törvénytelenül. A felelős tárcanélküli miniszter Mádl Ferenc volt, akit 2000-ben jutalmul köztársasági elnöknek választottak, helyettese pedig Martonyi János volt, /korábban munkásőr/ aki később a FIDESZ külügyminisztere lett. Miniszterként járt Izraelben ahol szóvátette hogy mért mondják Magyarországot anti-szemitának, mikor az Orbán-kormányt megelőző kormányok egyikkében sem volt annyi zsidó mint az övékében.

1993. febr. 26. Bomba robban a New York-i Word Trade Centre-ben /WTC/, 6 ember meghal, ezer megsebesül.

A bombát Emad Ali Salem egykori egyiptomi katzonatiszt egyik informátora készítette, aki rajta volt az FBI fizetési listáján. A teherautót amiben a bomba volt, Josie Hadas Moszad ügynök bérelte. Bűnösként Omar Abdel-Rahman sejket itélték el, aki a 80-as években a CIA - megbízásából iszlám harcosokat toborzott az Afgán háborúba. 1990.04.10 Egy magát amerikai konzulnak kiadó CIA ügynök 1 év USA vízumot adott neki, majd állandó tartózkodási engedélyt és munkavállalási engedélyt kapott.

1993. febr. 28. Waco-ban tűzharc robban ki 4 ügynök/előzőleg Clinton testőrei, és halántéköon voltak lőve, Clintonnak kb. 20 testőre halt meg furcsa módon/ és két hívő meghal, ápr. 19.-én tűz gyüllad ki az épületben 76 dávidiánus köztük 27 gyerek.

1993. ápr. 19. Az FBI páncélozott járművekkel támadást indít a Davidian Vallási közösség ellen, tankkal jukat lőnek az épületre és CS-gázt juttatnak be ami gyúlékony, a Genfi Egyezmény még háborús időkben is tiltja a használatát. 51 napi ostrom után 80 ember halt meg köztük 27 gyermek. A gyermekek az épület közepén talalható bunkerben ölték meg, miután rájuk robbantották a bunkker tetejét. Az égő épületből menekülni kiakaró embereket legéppisztolyozták a Delta force kommandósok, akiket törvény szerint nem lehetne bevetni USA területen.

1993. nov. 1. Masstrich-i szerződés, európai államok feletti hatalom, közös pénz-, gazdaság-, külpolitikaés hadügy. Az EU közösségi joga 140000 oldalt tesz ki, aminek ötöde titkosítva van.

1993. Fred Leuchter-t bostoni mérnököt egy televízió studiójában tartóztatták le, és 4 hétre lecsukták. Hans Schimdt Us állampolgárt Németországban letartóztatták, 5 hónapig volt börtönben mielőtt kiutasították. Gerhard Lauck-t Dániában tartóztatták le német kérésre és 4 év börtönre itélték. Holocaust tagadás miatt.

1993. Orosz és Nepáli gurkha csapatok gyakorlatoznak USA területen

1993. szeptember. Soros György 1 milliárd $ kárt okoz a Bank of England-nak , amelyet persze az adófizetőknek kell állni. Cége Quantum Fund amely 4-7 milliárd $ portfolióval rendelkezik. A cég igazgatótanácsában benne van Richard Katz, aki vezetője a Rothchshild Italia S.p.a Milánóban, és a N.M. Rothschild and Sons Londonban. Továbbá Sir James Goldsmith aki rokona a Rothschild családnak.

1994. 03.15 A New York Times egy egész oldalas hírdetésben reklámozta a Word Trade Organization /WTO/. A WTO -ra vonatkozó törvény keresztűlment a szenátuson. WTO alapszabálya előírja hogy a tagországoknak harmonizálniuk kell jogszabályaikat a WTO előírásaival. A WTO megbűntetheti azokat az országokat amelyek nem a szerződéseknek megfelelően jár el, tagállamoknak követniük kell a WTO határozatait. Például. Franciaország betíltotta a Coca Colát a magas folsav tartalma miatt. A magas folsavtartalom kimossa a csontokból a kálciumot, ezért csontritkulást okoz. A Coca Cola a WTO-hoz fordúlt, és beperelte a francia államot. A WTO biozottságot hozott létre amely múltinacionális cégek nyúgdíjba vonult igazgatóiból állt. A bizottság zárt ajtók mögött ülésezett, majd bűnösnek mondták ki a francia államot. Az államnak megkellet változtatni a a folsavtartalomról szóló előírást, és 100 millió $ kártérítést kellett fizetnie a Coca Cola-nak.

1994. máj. 10. A Sivatagi vihar veteránjai a kaliforniai haditengerészeti bázison kérdőívet kapnak melyen szerepel hogy tüzet nyítnának-e ha honfitársaik önként nem szolgáltatják be fegyvereiket. 25% igennel válaszolt.

1994. A Rothschildok vezető tanácsadók dél-amerikai és afrikai bányász vállalatoknál, övéké az ABM-AMRO bank is.

1994. Clinton inditványozza Nemzeti Egésségügyi Kártya bevezetését./regisztráció/

1994. NAFTA egyezmény engedi USA és ázsiai cégeknek Mexico-i vámszabad területen üzemeket alapítani. Ott alacsonyak a bérek , munkaidő nincs szabályozva, nem kell adót fizetni, környezetet lehet szennyezni. USA-ban megnő a munkanélküliség, és csökkennek az állam bevételei. Az árukat a multi cégek vámmentesen szállíthatják .

1994. GATT egyezmény.

1994. Hazafias és katonai csoportok alakulnak az USA-ban, Linda Thomson megalakítja az American Justice Federation-t, Video kazettát terjeszt amelyen orosz katonai felszerelések vannak USA-ban, és ENSZ által ellenőrzött "koncentrációs " táborok Indiana államban.

1994. Crime Bill: Minden katonai fegyvert felszerelést elkoboznak ami milícia alapításához szükszséges, minden fegyvert a civilektől és törvényen kivüliektől.

1994. A Kongresszus megszavazza a HR4922 törvényt amely kötelezi a telefontársaságokat arra hogy alakítsák át úgy a rendszereiket hogy alkalmas legyen szövetségi lehallgatásra.

1994. ARCO Power Technologies elfogadja az ajánlatot hogy megalkotja a High Frequency Active Auroral Research Program-t /HAARP/ . Céljuk hogy magas frekvenciájú hullámokkal bombázzák az ionoszférát, így meg tudják változtatni az időjárást, az ionoszféra kémiai összetételét és blokkolni tudják világszerte a kommunikációt. 30 millióba került, energia 10 millió Megawatt és Északra található Valdeztől.

1994. 1994-98 között a földgáz ára 138,8%-al nőt a Horn kormány idején, az Orbán kormány idején 26.1%-al.

1995. ápr. 19. Oklahomában felrobbantják a Murray szövetségi épületet, 168 halott sok sebesült. Kormányzat és a média lehetséges elkövetőnek a hazafias csoportokat tartja. Michael Loudenslager biztonsági igazgató/ később fejbelőve találják az irodájában, hivatalos változat szerint a robbantásban halt meg, de sok tanú látta a robbantás után menteni/ megelőzően sok családott értesített hogy gyerekeiket ne vigyék az ovodába mert a B.A.T.F / Alkohol, Dohány, és Lőfegyver Hivatala/ és a D.E.A / kábitószer ellenes ügynökség/ sok gyullékony anyagot és lövedéket vitt be az épületbe. Volt olyan segítő akitől 6 ízben követelték az igazoló kártyáját mielőtt hagyták hogy mentsen. Többen mondták hogy öltönyös férfiak átlépkedve a sebesülteken hivatalos papírokat szedték össze, majd feketee müanyag nylont feszítettek ki amivel eltakarták az épületet. Aznap egyetlen B.A.T.F és F.B.I ügynök sem ment be dolgozni,pedig állitólag ő ellenük irányult a merénylet, csak a civil irodai dolgozók voltak bent. A University Oklahoma's Geologigal Survey igazgatója azt mondta hogy a földrengés jelző két robbanást jelzett.

1995. ápr. 19. McVeigh állítólag alumíniumnitrát és gázolaj keveréket használt, de a Military Explosives and Air Forces Technical Manual szerint 99%-os tisztaságú aluminium nitrát szükséges ami megfelelően száraz legyen. Légierő dandártábornok General Benton K. Partin néhai parancsnoka a Air Force Armament Technology Laboratory-nak és 25 évig bombákat tervezet és fejlesztett, azt állította hogy aluminium nitrát és olaj keveréke sem fizikailag, sem kémiailag, sem termodinamikailag lehetettlen hogy olyan kárt okozzon. General Benton K. Partin s média szélsőjobboldalinak kiálltotta ki. Hajdani FBI ügynök Ted Gunderson is azt állította hogy ilyen kárt csak csúcs fokozatú katonai robbanóanyag tud véghezvinni. A vád szerint Timothy McVeigh egyedül követte a merényletet. 1996 januárjában a National Public Rádió speciális riportot sugárzott fél tucat szemtanuval, akik azt állították hogy látták Timothy McVeigh-t egy ismeretlennel a robbanószerrel megrakott furgonban, ezeket a tanukat sem a védelem sem a vád nem idézte be.

1995. ápr. 19. Az FBI sztár tanuja Michael Fortier /ki bevalotta hogy üzletet kötött az FBI-al mert fegyveres visszaélés miatt volt vád alat/ azt valotta hogy néhány héttel a merénylet előtt Timothy McVeigh-el felderítették az épületet hogy nagyobb kárt tudjanak okozni a BATF irodáiban. Ezzel szemben Timothy McVeigh megállt egy közeli benzinkuton és úgy kérdezte meg hogy merre van az épület, és a lehető legmesszebbre parkolt le a BATF-től. A két gyanúsítottról, Timothy McVeigh és Terry Nichols, azt írta a média hogy rasszista jobboldali csoportokhoz tartoztak, de Nichols kétszer nősült először egy mexico-i másodszor egy fülöp-szigeteki nőt vett el. McVeigh-ről azóta kiderült hogy az FBI besugója volt.

1995.09.27 Gorbacsov megszervezte a „Fórum a Vilár Helyzetéről” konferenciát. A fórum elnöke és a Christic Intézet alapítója Jim Garrison azt nyilatkozta erről: „ Létre fogjuk hozni a világkormányzatot. Kormányoznunk és szabályoznunk kell az emberi tevékenységet”. A fórumon együtt jelent meg Margareth Thatcher és George Bush.

1995. nov. 3. Adrew Bomford BBC rádió 4-es program: Létezik az Eschelon globális lehallgató rendszer /minden telefon, fax, e-mail/, USA és Nagy-Britannia tagadja de az Ausztrál kormányzat elismeri. Központja az NSA /National Security Agency/ Maryland-i Fort Mead támaszpontján van. Később az EU tiltakozik ellene az Európa parlamentben, ipari kémkedéssel vádolja az USA-t.

1995. ápr. 19. A Clinton kormányzat reakciója az volt hogy Kongresszushoz beterjesztették a "domestic terrorism" törvényeket, amelyek úgy látszik hogy már a robbanás előtt megvoltak írva, hogy megtiltják a magán fegyvertartást, és a szövetségi kormányzat cenzúrázhassa az internetet, és a Charles Schumer törvény H.R.2580 alkalmazásával öt évig terjedő börtönbüntetésre itélhessék azokat akik "illetlen spekulációt" és "alaptalan összeesküvési teoriákat figyelembe véve az USA szövetségi kormányzatát" adnak ki vagy terjesztenek elektronikus eszközökön.

1995. 20.máj Clinton elnök F15 -s repülőket és 200 harcirepülőgépeket ajándékoz Israelnek.

1995. marc. David Irving-et és szerkesztőjét St. Martin's Press-nél megfenyegetik hogy megölik ha nem vonják vissza Irving Martin Goebbels-ről írott életrajzát. A művet végülis nem adták ki.

1995. A privatizációs bevétel elérte a rekord 500 milliárd $ forintot az MSZP képviselőcsoport Bokros Lajos inditványára úgy döntött hogy a pénz döntő részét az államadósság csökkentésére kell fordítani, vagyis ingyen odaadták a Rothschild és a Warburg bankházaknak.

1995. David Irving-et megbilincselték Kanadában majd kitoloncolták, Ausztráliában pedig megtíltották hogy belépjen az országba. Kanada egyik leggazdagabb családja a Brofman család /Edgar Bronfman sr. Ausztria lakosait " mocskos anti-szemita kutyáknak" nevezte/, Mr. Bronfman a Word Jewish Congress vezetője és ő fizette Marilyn Mason "Anti -Christ Superstar" rockalbumát, amelyen rajta volt a horogtkereszt is, de egy zsidó szervezet sem emelt kifogást.

1995. Clinton rendeletet hoz szövetségi anti-terrorista ügynökség felállításáról.

1995. A 4. Nők Világkonferenciája Pekingben, Hilary Clinton azt mondta hogy a népességszabályozás miatt a sexualitás más formáit kell előtérbe helyezni úgymint homosexualitás.

1995. 1995-ben a három legnagyobb vegyipari cég a Hoechst, a Bayer és a BASF a legnagyobb nyereséget érték el a fenállásuk óta, ugyanakkor 150000 munkahelyet szüntettek meg. A Volkswagen cseh leányvállalatának a termelékenysége 30%-al nőt, de a bérek ugyanakkorák maradtak. Amikor a szakszervezet szóvátette akkor a VW elnöke azt mondta hogy maradjanak nyugton, különben a céget áthelyezik Mexicoba.

1995. Abdul Hakim Murad-t /bin Laden emberét / őrízetbe vették Fülöp-Szigeteken, laptopján tervek voltak miszerint repülőgépeket térítenek el él célpontoknak vezetik köztük a WTC. A hatóságok értesítették a CIA-t és az FBI-t. Később Murad-t elitélték az 1993-as WTC robbantásért. /Agence France-Presse, 2001.12.07/

1996. ápr. 28. Egy ámokfutó az ausztrál Port Arthurban megölt 35 személyt és 18-t megsebesített. Az ausztrál kormány 12 hónap alatt 500 millió $-ért megvásárolta polgáraitól 640381 lőfegyverét. Ez évvel később felmérték az intézkedés hatásait: a gyilkosságok Ausztráliában 3,2 %-al, a személy elleni támadások 8,6 %-al, a fegyveres rablások 44 %-al emelkedtek, Victoria államban a gyilkosságok száma megháromszorozódott.

1996. máj. 8. Terry Yeakey-t, az egyik rendőrtiszt aki az elsők között aki a Murray Szövetségi épülethez, holtan találták, kb egy mérfödre a kocsijától fenakadva egy keritésen. 11 vágás volt a két alkarján, a torka kétszer volt átvágva közel a nyaki ütőeréhez, kötél nyoma volt a nyaka körül és a csuklóin bilincs nyoma, és fejlövése volt ami kis kaliberü fegyvertől származott, nem pedig a szolgálati fegyverétől, lőpor nyomot nem találtak a bemeneti nyílásnál, és a fegyvert sem találták meg. A hatóságok öngyilkosságnak minősítették az esetet. Yeakey a robbanás napján egész nap mentette az embereket és valami érddekeset látott mert hazament a fényképezőgépéért, de az FBI már nem engedte vissza a területre.

1996. 17.máj Bielefeld kerületi bíróság Udo Walendy /71 éves/ történészt 15 hónap nem letöltendő börtönbüntetésre itélték Holocaust revizionista nézeteiért. 1997. Maj. 6 -án Herford kerületi bíróság hozzáadott még 14 hónapot. 1996 novemberében pedig a Dortmundi kerületi bíróság pedig 20000 márka pénzbírságra büntette mert 20 db Mein Kampf-t találtak nála. 1996 feb. 7.-én rendőrök szállták meg üzleti érdekeltségeit, iratokat és számítógépeket vittek el, őt pedig elvitték újlenyomatott venni.

1996. marc. A bajor legfelsőbb bíróság megerősítette hogy a levélben /akár magán/ terjesztett holocaust tagadás a német törvényekbe ütközik. Annak kapcsán hogy egy 63 éves ember a képviselőjének küldött levélben tagadta a gázkamrák létezését.

1996. Robert Faurission volt Lyon Egyetemi professzor és dokumentum elemző írásokat jelentetett meg a Le Monde-ban, amely tagadta a gázkamrák létezését. 1981-ben a International League Against Racism and Anti-semitism /LICRA/, feljelentette és a bírőság elitéle

1996. J. Baynac francia történész beismerte hogy a Holocaust ismert ábrázolása néhány tanú vallomásán alapszik akik nem voltak pártatlanok, ilyeneket rendes törvényszék nem vesz figyelembe. Nemzetközi Katonai Törvényszék szabályzata: 18.cikkely előírta a gyorsított ügymenetet, lehetővétgette a vádlóknak hogy csak a terhelő dokumentumokat vegyék figyelembe. 19.cikkely: " A tribunál nem köteles a bizonyítási eljárásmód általános szabályait figyelem bevenni. A lehető legnagyobb mértékben ragaszkodni kell egy gyors és informális módhoz, és minden beadványt elfogadunk amely hasznos a bizonyítás számára." Így az ügyész minden terhelő anyagot ellenőrízetlenül elfogadhatot, míg a védelem számára nem volt megengedett a védelmet szolgáló anyagot benyújtani vagy bizonyítási eljárást kérni, vagy a vád tanuit kihallgatni. Revízió vagy fellebezés ki volt zárva. 21.cikkely: " A bíróság ne kérjen általánosan ismert tényekhez bizonyítékokat, hanem hivatalosan vegye őket tudomásul." Állítólagos bűntárgyak /gőz-vákum- és gázkamrák, légkalapács/.

1996. Második megválasztása után Jelcin Berezovsky-t / aki pedig izraeli állampolgár is volt /kinevezte Nemzeti Biztonsági Tanács vezetőjének, amely ellenőrzi Oroszország katonai és rendőrségi szervezeteit. Berezovsky ellenőrizte az ORT oroszország legnagyobb TV hálózatát és sok újságot, Gusinsky , aki elnöke az Orosz Zsidók Kongresszusának, ellenőrizte a második legnagyobb TV hálózatot, és az egyik legnagyobb orosz bankot.

1996. 1996-2001 között az FBI nyomozott az ügyben hogy bin Laden emberei leckéket vesznek pilótaképző iskolában /Arizóna, Texas, Oklahoma, Florida/. Utoljára az Oklahoma állam beli Norman-ban lévő Airman Flight School iskolában nyomoztak 3 héttel a terrortámadás előtt. Atta az egyik elkövető gazdag palesztin családból származott, USA állampolgárságot kapott és Floridában vett pilóta leckéket. 2000-ben az American Airlines jelentette hógy Rómában eltünt egy rend pilóta egyenruha, ugyanez több társaságnál is előfordult. A pilóták megengedik hogy más társaságnál dolgozó kollégáik, helyet foglaljanak az üres pilóta székekben.

1997. 18.dec Los Angeles Times cikke szerint a Wisenthal Center rabbijai kampányba kezdtek és elkezdték zsarolni az Internet Service Providers hogy tegyék biztonságossá az internetet a Cionista propaganda számára, és tiltsák azokat az oldalakat amelyek más véleményen vannak.

1997. dec. 27. Vadim Rabinovich-t lefényképezték Clintonnal mint annak támogatója, pedig illegálisan tartózkodott az USA-ban.

1997. Budapesten a Soros Egyetem által szervezett előadáson a Világbank-i előadó azt mondta: Elképzelésünk szerint Magyarországon csak 8 millió lakosnak kellene élni, 2 millió szűklátókörű szakember, többi 6 millió a hátteret biztosítaná. Azokat a magyarokat akik egy bizonyos szellemi szint felé emelkednek ösztönözni kellene a kivándorlásra. Világbankiak üdvözölték az oktatási és egészségügyi reformokat, de a korházi ágyakat a reformok utáninak a felére kell csökkenteni, utána zárt ülés volt ahol pénzügyi és kormányzati emberekkel ismertették amit a továbbiakban követniük kell.

1997. Magyar Nemzeti Bank adósságcserélye, miszerint a MNB mint magyar államtól független bank, az állam deviza tartalékával üzletel, és ha nyereséges, akkor a nyereséget lenyúlják, ha veszteséges akkor a magyar államra terhelik a veszteséget. 1997-ben 2023 milliárd forintot terheltek a magyar államra, hogy az állam össze ne omoljon hitelt kellett felvenni, aminek évi kamatterhe 200-250 milliárd forint.

1997. Vállalat összeolvadás értéke 1,6 billiárd $ a világban és ez 48 %-al több mint az 1996-os évben.

1998. jan. 26. Eliot Abrams, Bill Bennett, John Bolton, Robert Kagan, William Kristol, Richard Perle, Paul Wolfowitz levélben szólította fel Clinton elnököt, hogy a nemzethez intézett szokásos évi üzenetében Szaddam Huszein rendszerének elmozdítását jelölje meg az amerikai külpolitika egyik céljaként.

1998. Kongói belháború, eddig 3 millió ember vesztette életét. Az ország észak-keleti részén hatalmas aranykészlet van, amelyet a Rothschild érdekeltségű AngloGold nemzetközi nagyvállalat termeli ki fillérekért. A vállalat védelmi pénzt fizet a Nemzeti Egységesítő Front /FNI/ nevezetű lázzadó csoportnak, hogy biztosítsa a környéken a rendet. Az FNI a rend fenntartása érdekében nyílvános kivégzéseket rendez, a holttesteket feldarabolják, élő terhes nőkből vágják ki a gyereket, stb.

1998. 01.máj Nick Griffin-t Cambridge egyetemen végzett újságírót 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre itélték mert a gázkamrákat "holohoax"-nak nevezte.

1998. 21.máj New York Times: A Kaliforniai kormányzat évente 900000 $-ral segélyezi a Wiesenthal Center-t.

1998. maj. Zsidók 7 milliárd $ követelnek Svájctól a holocaust áldozatok bankszámlájáért. Később a kapott pénzt Benjamin Netanyahu miniszterelnökké választásához.

1998. Eddig kb. 60 millkiárd$ kárpótlást kapott Izrael a holocaust-ért, pedig az állam maga nem is létezett.

1998. Robber Barons : Twelve Men Who Own Russia's Economic. 12 leggazdagabb ember közzül 8 zsidó, miközben a zsidók létszáma 1.5 %-a a lakosságnak. Neveik: Boris Berezovsky / a Forbes magazin úgynevezte mint oroszországi zsidó maffia keresztapája/, Vladimir Gusinsky, Mikhail Khodorkovsky, Vitali Malkin, Mikhail Fridman, Alexander Smolensky, Vladimir Vinogradov, Anatoly Chubais. Az oroszoknak van saját listájuk a hét oligarhiára, amelyből hatan zsidók: Boris Berezovsky, Vladimir Gusinsky, Mikhail Khodorkovsky, Mikhail Fridman, Alexander Smolensky, Pyotr Aven

1998. Stephen Solarz akit úgy jellemznek hogy "Capitóliumon az Izraeli lobbi fő törvényhozási taktikusa" ,Richard Perle-lel, aki a Pentagon vezető tanácsadója, és Paul Wolfowitz-al, aki hadügyminiszter helyettes, levelet írt Clinton elnöknek hogy döntsék meg az iraki rezsimet.

1998. George W. Bush igazgatója lett a Carlyle Group egyik cégének a Caterair-nak.

1998. Szakértők a Rockefeller család vagyonát 11480 milliárd $-a becsülték, a Rothschild család vagyonát 100000 milliárd $-ra.

1998. Ázsiai bankválság: Thai, Maláj, Indonéz. Soros tönkreteszi a tőzsdét, majd az IMF 'segít'.

1998.08.17 Az Orosz állam fizetésképtelenné válik. A rendszerváltás eredményeként, a lakosság tönkrement az állami vagyon magánkézben, 3 millió ember ideje korán halt meg, 6 millió pedig meg sem született. A lakosság csökkennés évi aránya nagyobb volt, mint a 30-as években Kaganovics ténykedése idején.

1998. Felállítják az Európai Központi Bankot, feladata az Euró működtetése. Az Európai Tanácsnak, Az Európai Bizottságnak /az unió kormánya, tagjait kinevezik, az Európa Parlament csak ajánlásokat tehet neki amelyeket nem kötelező elfogadnia/ nincs beleszólása a bank ügyeibe. Székhelye Frankfurt a Rothschildok szülő városa.

1998. Spiegel-Ausgabe újságban cikk jelenik meg arról, hogy a második világháború után a zsidók koncentrációs tábort üzemeltettek Németországban, ahol nőket és gyerekeket tartottak fogva. A tábor vezetőjét Salomon Morelt a túlélők megtalálták 1991-ben, de a hatóságok nem tartóztatták le, így 1993-ban ki tudott vándorolni Izraelbe. Az áldozatok szerették volna bíróság elé állítani, de Izrael állam elutasította kérésüket, azzal hogy Morel úr már idős.

1998. A Canadian Human Rights Tribunal /Kanadai Emberjogi Bizottság/ megállapította hogy az "igazság nem szolgálhatja az önvédelmet". Vagyi sholocaust tagadási perben a védelem nem használhatja az igazságot.

1999. ápr. 20. A kolumbiai iskolai lövöldözés elkövetői pszichiátriai kezelés alatt álltak.

1999. ápr. 24. 19 NATO tagország összejövetelén Tony Blair /Bilderberg/ a NATO megalakulásának 50. évfordulóján kijelenti hogy a jövőben a szervezet nem szigorúan védelmi feladatokat fog ellátni hanem az új világrend fegyveres karja lesz.

1999. jún. 3. Biderberg gyűlés Sintra-ban, téma Globális Unio létrehozása egységes adórendszer az egész világra, ázsiai gazdasági blokk létrehozása Japán vezetésével,és az Amerikai Unió. Résztvevők: Peter Mandelson/észak-ír miniszter/, Henry Kissinger, David Rockefeller, James D. Wolfensohn/Világbank elnöke/, Stanley Fischer/ IMF helyettes igazgatója/, Ottmar Issing /Európai Központi Bank igazgató tanácstag/, Jean Trichet/ Bank of France igazgatója/ és még sokan mások.

1999. okt. 23. Ron Paul texasi kongresszusi tag új törvényt szeretne amely Clinton elnöki rendeleteit hatályon kívül helyezné és "Nemzeti vészhelyzet esetén" a hatalmat az elnök kezéből visszahelyezné a kongresszushoz.

1999. dec. 1. Globalizáció elleni tüntetés Seattle-ben, több száz embert letartóztatnak.

1999. 08.ápr Dr. Frederick Töben-t ausztrál állampolgárt Németországi körútján letartóztatták, a vád " halottak emlékének megrágalmazása". Büntetőpere 1999 nov 8.-án kezdődött és két napig tartott. Tíz hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, hét hónap után 6000 DM kifizetéser után kiengedték.

1999. Elején a külfőldi össztartozás :42,5 milliárd $, pedig a privatizációból befolyt összeget ráfordították. 4 milliárdot vettünk fel, 64 milliárdot fizettünk vissza kamat formájában és maradt 42,5 milliárd bruttó adósság, ezután fizetjük a kamatot.

1999. A szakértők arra a megállapításra jutottak hogy a Wermacht kiállításon bemutatott 801 db kép 90 %-a hamísított, hibás hozzárendelésű vagy bizonytalan eredetü.

1999. Treblinkába érkezett néhány ausztrál érkezett talajradarral, ami kimutatja a talaj mozgatása nélkül hoy ástak-e el valamit, mivel a zsidók azt állítják hogy a háború idején a németek 870 ezer zsidót öltek meg ott majd a holttesteket elégették és elásták. Háromhetes vizsgálat után kiderült hogy azokon a helyeken ahol számos sziklatömb emlékeztet az állítólagos tömegsírokra a talaj legalább 6 méter mélységig érintetlen.

2000. jan. 5. Buchanan elnökjelölt kijelenti addig fogunk vég nélkül háborúzni amíg terror nem lesz saját földünkön.

2000. máj. 20. Európa Unió éa Kína között kereskedelmi megállapodás jön létre amely elősegíti Kína WTO tagságát.

2000. aug. 16. TWA FLIGHT 800-as gépe lezuhan, hivatalosan baleset, szemtanúk szerint lelőtték. Több száz szemtanú megalakítja a TWA 800 Eyewitness Allience-t /TWA 800 Szemtanúk Szövetsége/.

2000. jún. 16. Cikk jelenik meg a Jerusalem Post-ban Izrael sexpiacáról. Kelet-Európából fiatal lányokat csábítanak Izraelbe különböző állásajánlatokkal. Amikor a lányok megérkeznek elveszik az utleveleiket, majd megverik, megerőszakolják , majd eladják őket, van akiért 10000 $-t is fizetnek. Az új tulajdonos aztán uzsorakamattal reájuk terheli a vételárat amit le kell dolgozniuk. Izraelben a prostitúció nem törvényellenes, és az emberkereskedelem és rabszolgatartás ellen sem születet még törvény. A törvény csak a zsidó nemzetiségüek kereskedelmét tíltja, a gojokét nem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakhogyeztistudd.blog.hu/api/trackback/id/tr743061181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása