HTML

Csak hogy ezt is tudd!

Csak hogy tudd!

Friss topikok

  • Géza Fispán: Ennek a sok baromságnak az alátámasztására nem kéne holmi forrás ? :) Mert így a te agyszüleményed... (2017.02.16. 09:45) NÉVTELEN XVII.
  • Fejedelem Árpád: @Bagossy Lajos: Uram, on az egyik tipikus peldaja a "probalja mosni mocskos kezet" Zsidonak. Akit... (2016.01.06. 20:37) A zsidók története
  • vomit: "Életét két dolog irányítja, felelősség zsidó vallása, illetve zsidó népe iránt." ezek a pszichop... (2013.07.15. 14:29) Kinek fizetjük az államadósságot.
  • skymiller: George Mendel, valójában Georges Mandel, született Louis George Rothschild. Clemenceau belügyminis... (2013.05.12. 13:45) Proletár mint haszonállat.
  • kissspeter53: @Max val Birca: Mindenki az amivé a tudata, és a tulajdonságai teszi. Mint ahogy Gibran mondta: A... (2012.06.15. 15:00) NÉVTELEN

Linkblog

Proletár mint haszonállat.

2011.05.16. 16:46 kissspeter53


„VILÁG PROLETÁRJAI CÁFOLJATOK”

    ”…………..; hisz a tömeg
A végzet arra ítélt állata, Mely minden rendnek malmán húzni fog,
Mert arra van teremtve. Már ma mentsd fel:
Amit te eldobsz, ő meg nem nyeri,
És új urat keres holnap magának.
Vagy azt hiszed, hogy űlhetnél nyakán,
Ha gazdának szükségét nem érzi?
Ha kebelében öntudat lakik?”
                /Madách: Ember tragédiája/

„ A csőcselék semmitől sem fél annyira, mint az észtől.
A butaságtól kellene félniük, ha felérnék ésszel, hogy mi félelmetes.l”
                        /Goethe/

TÖMEG, Konzumidóták, proletárok, csőcselék: Kicsinyes, rosszindulatú, irigy. Képes feljelenteni proletár társát egy szál cigi miatt. Mindenkit irigyel akinek kicsivel is több van mint neki, de a hatalmas vagyonokat nem bírja felfogni, így gazdáit nem irigyli. Mindent tud olvasás és más információ szerzés nélkűl, gyűlöl minden nagyobb tudással vagy iskolai végzettséggel rendelkező embert, és örül azok bukásának .Gazdái a média segítségével bárkire rá tudják uszítani. Halálosan sértődékeny ha szembeállítják a tudatlanságával. Minden ami nem az övé az közös, és kötelező tönkretennie. Beszélgetni csak kocsikró, nőkről bulikról, gagyi sorozatokról, székletről és bélműködésről tud. Csak az a film, vagy egyéb művészeti ág létezik számára amelyben a Berényi család is benne van. Az állati szinvonal alatt létezik, mert nincs az az állat amely nikotinnal, vagy alkohollal tudatosan mérgezné magát vagy utódát. Pillanatnyi élvezetért képes feláldozni mindent. Kifejlődése:  Az egyenlőtlen gazdasági versenyben alulmaradt nem zsidó nemzetiségű kisiparosokból, illetve a földjeikről elűzött parasztok összezsúfolt tömege városok peremkerületeiben, akik lakótömbökben  élnek, teljesen kiszolgáltatva gazdáiknak, mind fűtés, víz és élelem tekintetében. Nincs tudata, sem emberi, sem nemzet. Ha lenne tudata, akkor tudná, hogy mint embernek vannak veleszületett jogai, úgy mint a szabad élethez, boldogsághoz és jóléthez. A proletároknak csak annyi joga van amennyit az állam, azaz a gazdái odalöknek neki, és amit bármikor vissza is vehetnek tőle. Nincsennek ünnepeik csak szabadnapjaik. A karácsony és a húsvét, ezek a földműveléshez és a természethez kötődnek, míg a proletároknak a pénzhez és bevásárláshoz.. Fő szabadnapjuk a május 1, de azt sem tudják hogy a gazdáik miért ünnepeltetik velük, de nem is érdeklik őket, csak az hogy van egy plussz szabadnapjuk amin tele szemetelhetik a környezetüket. Hiába különböző nyelven beszélnek, egyen kúltúrájuk van, ua. hamburgert eszik, ua úgy öltözködnek, ua zenét hallgatják és ua a tévéműsort nézik.
Egész életében hasznot termel, hisz betegen szülesztik meg, mert anyja és apja iszik és dohányzik, majd méreggel kezelt ételeket eszik, italokat iszik. Olaj alapú vegyszereket ken magára, mérgező búrkolatú szórakoztató eszközöket vesz magának és mérgező anyagokból készűlt lakásban lakik. Ha elmegy zsoldosnak akkor rádioaktív urán burkulatú bombákkal letarolt területre vezénylik. Így biztosítsák hogy amit meg tudott takarítaní agyonhajszolt életében, azt felélje beteg időskorában.. Emellet mindenért adóznia kell, amit vesz, kap vagy örököl. Arra már nincs esze hogy elgondolkozzon azon hogy kié lesz a sok pénz, beéri azzal hogy a banké vagy államadósságra kell. Hogy kié a bank vagy kinek fizessük az államadósságot azon már nem gondolkozik hisz azt nem szokott.
 
Gazdái. A proletárok a pénzforgalommal együtt fejlődtek ki, így gazdái mindig uzsorások és tömegház tulajdonosok és egyéb nyerészkedők voltak, mind a görög-római kultúrkörben /Madách: Ember tragédiája V szín/, mind manapság. Mai gazdájuk a zsidó Rothschild ház feje Lord Jacob Rothschild. Azért zsidózom, mert ő maga vállalta fel nemzetiségét „A világurai : A Rothschildok” című dokumentum filmben. A vagyonnal mindig a család feje rendelkezik, egy 1800-as évek végén készűlt tanulmányban a világ vagyonának a felével már akkor ez a család rendelkezett. Övéké a dollár 1913 dec. 23-óta /előtte az USA-nak elenyésző adóssága volt, ma meg minden vagyontárgyának négyszeresével tartozik nekik,1939.-ben   Emondson Economic Service Bulletin szerint 440 nem zsidó leggazdagabb amerikai család 25 milliárd $ felett rendelkezik, amíg néhány zsidó család 500 milliárd$ felett.   
Szakértők 1997-es becslése szerint  a Rothschild család közös vagyona eléri 491409 000 milliárd $-t. 1997-ben az USA-ban forgalomban  lévő pénz mennyisége 5200 milliárd $, az USA adóssága 5400 milliárd $,, az USA GDP-je 8030 milliárd $. 2004-ben egy év alatt 1300000 ember került a létminimum alá/
  Bank of England, a Világbank, a család szülőhelyén az Eurót kibocsátó Európai Központi Bank, és 1991-es XX-as törvény óta övéké a forint is. A Nagy Francia Forradalom óta ők adtak uzsorára kölcsön pénzt minden háborúra, ők fizettek minden forradalmat. A másik nagyhatalmú zsidó család a Warburg familia. Hogy Magyarország sorsára mekkora hatással voltak az a Trianoni békeszerződésnél is kitünt. A francia elnök tanácsadója George Mendel született Jeroboam Rothschild volt, az USA elnök tanácsadója Paul Warburg /a dollár egyik megszerzője, ő rakta Trockijt hajóra fegyverekkel és arannyal Oroszország felé New Yorkból/ volt, az ellenség a Német császár tanácsadója és a hírszerzés vezetője Ottó Warburg volt /ő utaztatta Lenint Svájcból Oroszországba/.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakhogyeztistudd.blog.hu/api/trackback/id/tr342908568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skymiller 2013.05.12. 13:45:56

George Mendel, valójában Georges Mandel, született Louis George Rothschild. Clemenceau belügyminisztere és tanácsadója. Az ilyen tévedések és elírások teszik igazán hiteltelenné a szöveget. Pedig érdekes összefüggéseket tár fel, ha a közölt tények megállnak.
süti beállítások módosítása